Kawan-Kawan Saya

Monday, February 16, 2009

::: Jalan-Jalan :::

Disebabkan semalam dari pagi sampai la petang duduk rumah ajer.. jadi bila sampai waktu petang dah mula bosan. Jadi kami ingat nak ke Titiwangsa untuk jalan2 sedut udara petang.. Memandangkan jam baru sahaja pukul 4ptg, jd kami bercadang ke JJ setiawangsa dulu untuk mengisi perut..... Sampai sahaja ke sana kami terus menuju ke Food Court untuk mencari makan.. Aku kali nie pregnant pun da mula mengidam nak makan kenny Rogers.. huhuhuhu!!!~~ tapi asben aku taknak... dia xbagi... dia kata makan lain la.. asyik Kenny ajer... nak tak nak ikut ajer la... dan dah sampai kat Food Court tue, aku rasa nak makan nasi goreng USA... erm.., nampak sedap pulak... amik ajer la...

Inilah makanannya..

Aku dan asben aku tgh duk makan.. Iman laks mata duk pandang keliling ajer... apa yang di ushar nyer au pun tak tau...

Hehehehe.. aku suka bawa iman ke tempat sini bila pie mana2... sebab kan ada banyak TV.. aku tengok kepala dia ke kiri ke kanan.. tak tau nak tgk TV yang mana satu... banyak sangat... hehehehe...

Pas makan, jalan2 kat dalam Jusco tue... jalan punya jalan tgk jam 6.30ptg da... upsss..!!! tak solat lagi.. pie solat dulu... keluar solat tgk jam da pukul 7ptg.. So, nak dekat Maghrib da... Tak jadi nak pi Titiwangsa... Kami pun terus balik... Iman pulaks mcm biasa, sampai waktu ajer nak tido.. So, memang takleh kemana la... Memang kena balik rumah terus la jawabnya... Hari Minggu yang membosankan sikit la.. sebab iman tak sihat.. Lungs infection dtg balik.. dan aku pulak badan rasa nak demam2... yang asben aku laks mulutnya pecah... kami anak-beranak tak baper sihat.... :-(


4 comments:

KasiH said...

Mak aii...meriah tol ns goreng USA tu...terliuq aku weii...hahahaha...

ai said...

naik juling bijik mata iman x tau nk tengok tv yg mana satu!! ;P

aTan and JuLies @ aYu said...

ryn.. nak ker.. jemput la makan yea... ;-)

kak ai..
itu la psal.. pastue pening da dia sebab tgk semua TV.. hehehe

AieZa said...

a ahh laaa nasi goreng usa tuu.. indah sungguhhh.. terus lapaqqq... haruss aku p carik nasik goreng usa pas nihh..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...