Kawan-Kawan Saya

Thursday, September 10, 2009

Ragam Iman...........


Hasil Tangkapan asben aku dengan mengeTEST camera baru dia...
Nak tahu apa ragam iman bila sampai waktu nak tido dia..?

Layan picas jer la ekk...???


atas katil duk bercakap sorang2 dulu..


Then, dah mula merengek nak SUSU...

Semalam.., sebelum bagi susu, aku main2 dengan Iman. Waktu petang Iman nak main2 ngn aku jer.. ngn ayah dia xnak.. Iman nie, nampak muka dia ikut asben aku tapi lebih rapat dengan aku tau.. Bak kata mak aku, Iman Nie MANJA.. hahaha.. memang tul.. xleh nampak kelibat aku.. Nak berkepit jer..

Tak caya..??

Betul.. kalo nak tido mesti, aku kena ada sebelah. kalo tak, dia xnak tido.. Sebelum tido, main gelak2 ngn dia.. Iman nie suka gelak kuat (macam aku kot).. Then, bila terlampau kuat gelak, mesti sampaibatuk dan termuntah.. Tue yang aku risokan dia nie kalo gelak.. Maslah tul.. dah muntah pun, leh sambung gelaks lagi..


nie time nak tukar baju dia sebab dah terkena muntah... Skang kalo kita cakap "ALAMAK..!!" dia akan ketuk kepala dia.. hehehe (aku yg ajar)


Cuba tengok gambo nie..., nak tido mesti nak sendeng2 ngn aku.. Kalo tak, dia xnak landing.. Merengek la dia.. hehe

Nak tau tak..?? skang ada tabiat lain yang dia dah mula buat... apakah dia..???

:
:
:
:
;
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:


Ini dia.. skang suka betul dia menghisap JARI IBU KAKI.... Apakah maksudnya itu..???
hahahahaha...


aku suka tang mata Iman..
sebab..??


ada nampak PANJANG dan KELENTIKAN sikit bulu mata dia..


PhotobucketPhotobucket

14 comments:

dzaiNizamAdrien said...

anak kite pon suke sgt gigit ibu jari kaki..penat halang..tetap gigit jgk...heshhh jgn la ade adik dlu..lom ready..huhuu..jauhkan..jauhkan...

KasiH said...

ibu ibu iman nak adik...iman nak adik...hehehehehe..

p/s : pic marveles arr...beza tol gambo guna dslr nih eh...

suhida said...

teringat masa razi umur setahun.huhu..

Ibu Mifzal Arsyad said...

bu..nak adik....ihik..

nome said...

iman ni anak ibu..manja ngan ibu dia jer...mesti ayah iman jeles...

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

dzaiNizamAdrien >> itula.. kalo ada maksud xper lagi.. jgn jadi HABIT dah la.. risau gaks niee...

kasih >> nak adik..? boleh tapi tahun depan yea.. pas kita enjoy2 ker.. hehe

p/s : cantek ekk..?? itu yg asben aku suka tuee.. snap sana sini..

suhida >> maksudnya betul la nie ekk..??

ibu mifzal >> ahaks..!! dah pandai minta adik ek..??

nome >> aah.. memang tul.. jeles ayah dia biila iman manja ngn jue.. hehe

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

besar dah iman kan...makin comel..
dh boleh jalan ker?

Reena said...

sama la kelvin hisap jari kaki...iman semakin cute skg...hansem...

catherinnezehal said...

wah..iman nak adik dah tu..so ape lg jue????cepat2 r tambah..ha3..

catherinnezehal said...
This comment has been removed by the author.
shah-ila-ain said...

ayokk jue..iman nak member dah tuhh..haha...tapi kan si ain dari dia 6 bulan dulu dah geget2 ibu jari sampai skang nie..mcm mane tuhh...haha..

ape pun hope iman membesar dgn sehat dan cergas sentiasa...

~chekuna~ said...

luqman masa umur setahun pun mcm tu..suka gigit kaki..tapi adik nya entah lah..takde pun lagi..
nanti ilang la tabiat tu..:)

Wafaa said...

mmg Iman Zhafran boleh geng dengan Izz Muhammad Iman la, Izz Iman pon bulu mata lentik. Kalau pakaikan topi tu, mmg macam gegirl. ohooo

alyyani said...

ade org jeles..ade org jeles...sape jeles? mama nia jeles! hehehe... cantek2 la gmbr iman lepas ni...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...