Kawan-Kawan Saya

Thursday, September 17, 2009

Mudah.com.mny


Korang semua biasa dengar tak jual beli kat mudah.com.my.....???
Asben aku suka buka kat web tue.. sebab dia suka cari benda2 terpakai. Bukan sahaja terpakai.. yang NEW ITEMS pun ada gaks..

So,
semalam asben aku pun try nak menjual SLR canon dia yang lama.
dan juga stroller SCR3 Iman.

dan..

sungguh amat terkejut aku..!!~
dengan begitu pantas dah ada pembeli untuk kedua-dua barang ini.
Asben aku upload dalam pukul 6 pg, then dalam pukul 10pagi dah ada BUYER yang berminat nak membeli....

so, dengan rasminya..
Canon SLR asben aku telah pun dijual malam tadi.
dan
SCR3 Stroller Jumaat nie baru set up appointment ngn buyer lagi sorang.. (hopefully jadi la yek..??)

nak tengok iklannya tak..??
kat bawah nie :

:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:

Canon SLR :
http://www.mudah.my/SLR-Canon-Eos-300-3926642.htm

~~ Asben aku dah lama dah beli camera nie sejak zaman bujang dulu.. So, selepas ada camera baru, dia nak let go lah camrea lama dia nie.. Tak sangka, memang camera SLR nie pun ada peminatnya tersendiri.. Baru ku tahu skarang mengenai camera2 jenis cam gini..

~~ dulu... aku tak amik kisah pun.. duk kutuk kata camera besar sgt.. susah la nak kemana2 nak jinjing camera cam gini sampai aku beli camera sendiri...



~~ padamulanya aku sayang sgt nak jual stroller nie.. sebab inilah 1st items iman yang aku beli paling mahal... waaaa..!! nak nangis rasanya bila nak let go nie... Stroller nie memang BEST sangat.. Tapi. apakan daya ku... sebab iman tak baper selesa nak duk dengan stroller ini.. iyerlaa.. dia nie takleh duk diam.. so, kena carilah yg lain.. dan yg penting bg asben aku senang nak di bawa.. Dia skang suka COMBI pulaks. Ringan, flexible dan Best katanya...

~~ disamping asben aku pun dah beli 2 stroller lain dengan kak TINI. kan kak..?? byk tul dia borong ngn akak... hehehe.. Asben aku memang cam gini.. dia jer yg slalu beli barang iman.. Aku tak sgt.. sebab anak boy.. aku tak baper pandai nak pilih laa....



PhotobucketPhotobucket

5 comments:

fazilzura said...

akak mmg selalu bukak . ehhehehe
ni pun ingt nk jual tv kabinet L shape akak .. x gune sgt pun .. kat umh ayah gune yg lain .. now dh beli lain .. syg plak nk buang jek

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

fazilzura >> try la kak.. ada org suka brg 2nd nie.. lagi2 dak laki.. memang suka sgt....

kat mudah.com nie.. laju jer laa..

[I][T][A] said...

ita pun slalu buka mudah ni... Ita ingat pun nak jual stroller raisha.. sebab tak guna...

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

ita >> try la ita letak kat situ.. cepat gaks jalan kat situ...

Jiey^Mien said...

Selamat hari raya buat Jue sekeluarga..

Ampun dan maaf dipinta andai ada salah dan silap dalam berbicara..

Salam Syawal,
Jiey-Mien-Rayyan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...