Kawan-Kawan Saya

Thursday, September 17, 2009

Saya NAK Push CAR.....!!~

Last weekend kami ke Melaka..
so, kami singgah sebentar ker Parkson..
Pada mulanya nak ushar2 Warehouse Parkson 80% kat situ..
Tapi, ntah la.. MOOD nak membeli xder...
Jadi, xder apa la yang kami beli kat sana.
Even memang murah2 giler semuanyer.

Sebelum gerak nak balik ke KL,
kami singgah solat dulu kat situ.
Biasala bila dah ada anak nie, kena berganti2 la nak solat ke, nak makan ke, nak masuk toilet ker.
So, sementara aku solat dulu, iman dijaga oleh ayahnya..
Dan selepas itu aku pulak.

Dan, yang iman......
inilah aktivitinya :

:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:

tengok apa tue ek..??

Oh.. nak ke arah Push car tue rupanya...

macam berkenan jer nampaknya

dah mula nak TEST daaaa...

oh..!! kena ketuk2 dulu ek sebelum naik..

oh.. xjadi naik..

Then, kejar push car yang lain pulaks..

sampai masuk ke ceruk2 tue dok kejar push car

da dapat yang ini daaa...

upsss.. ditolaknyer ke depan.. then kejar semula.


**** aik..?? nak push car pula ke dak iman nie..?? Bila dah dapat naik, xnak turun.. syokk dia main ke depan belakang... lepas satu push car ke satu push car dia naik...


PhotobucketPhotobucket

9 comments:

KasiH said...

aiyohhh...harus laa belikan satu push car...hehehehehe~~

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

kasih >> apa2 pun tunggu pas raya...
hahahaha...!! tul tak?

alyyani said...

waa iman buat tmpt tu cam umah sendiri dah tu. jue beli tak? beli tau. mmg budak suka sgt. kejap dia nak naik, kejap dia nak turun, kadang naik tu position terbalik. mcm2..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

alyyani >> itula pasal.. abis berselerk semua nyer.. kahkahkah...!! anaak sapo la ni ekk..??

** belum beli lagi.. paper pun tunggu pas raya nnt.. hehe

nome said...

iman soker push car tu jue..sabar ye man..pas raya mama belikan tuk iman...

fazilzura said...

mmg dh kene beli dh tu jue... iman pun nk ado vromm vrommm..

akil pun akak nk belikan beskal roda 3 tu ..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

nome >> itulah .. nampak mcm dah suka niee.. erm... boleh.. tunggu pas raya la yeaa.. nak raya dulu..

fazilzura >> itulaaa.. dia nak menan lain laks.. dah busan dengan menan tue agaknyaaa..

** akil dah pandai kayuh da kak..? naik pun ada basikal gaks.. tapi dia tolak ngn kaki.. xpandai kayuh lagi.. hehe

Wafaa said...

Jue, Iman merangkak tak hitam ke lutut ke? Iman saye walaupon pakai seluar 3 suku atau panjang tapi hitam.. takde la hitam legam tapi dah tak macam baby2 dah laa, huhuhu

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

wafaa >> selalu kalo kat umah, jue pakaikan dia knee pad.. so, xderla hitam sgt...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...