Kawan-Kawan Saya

Monday, September 14, 2009

MOod Nak Raya Pulak ZERO...

Salam...
Morning...


Last Weekend aku sangat la BZ.. aku biasala.. setiap weekend BZ memanjang..
Tp, last weekend sgt tak menyeronokkan sangat bagi aku..
MOOD untuk shopping still ZERO gaks.
Ala2.. pergi macam kena PAKSA jer..
nak macamaner.
Mood aku n asben pun sama2.. sama2 mcm malas nak bershopping raya..

Takder MOOD nak shopping KL,
kitorg ke MELAKA..
But... Still xder Mood nak shopping walaupun pie merata tempat..
itupun selepas aku jumpa ngn kak Fida dan juga kawan asben aku.

Yang GAHnya PARKSON sale sampai 80% pulaks tue..
aku n asben still tak membeli apa2..
naper ntah ekk..??

Apa yang penting..
Baju melayu Iman dan Ayahnya dah pun dibeli..
Aku punya..? cukuplah apa yang ada..

Hanya tinggal 6hari jer lagi nak raya..
tapi, aku tak rasa pun MOOD nak raya..
sian Iman.. Takpe la.. nasibla iman kecik lagi..
tak paham apa itu raya..
kalo tak.., sian dia kan..???

Erm..
Mungkin sebab dok pikirkan budget nak suk umah nie kot..
macam2 kena buat kan..?
rupanya nak suk umah pakai banyak duit...
huahuahua...!!
Pening Kepala gaks nie...

Apa2pun.. Bulan 11 nak pie HOLIDAY..
Tetap ku nantikan..!!
YaHOOooo...!!!~



PhotobucketPhotobucket

10 comments:

KasiH said...

apasal mood ko sama ngn aku..?
aku pun nntkan coti2 mesia sefamily aku tuh jugak...

Ibu Mifzal Arsyad said...

haha..sama la mood kita...

~chekuna~ said...

kakna pun sama..nak raya xde mood mana..abah lqman keje tahun ni.. hu hu..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

kasih >. aah la.. sama la ngn aku.. dok kira2 nak pie bercuti jer skang nie... huhuhu..

ibu mfzal >> sama ekk..? naper ek..? tak excited pun nak raya.. aduss.. semuanyer tak prepare.. last minute jer..

chekuna >> itula... kak na sebab asben tak cuti.. jue laks, jue yang tak cuti...

Jiey^Mien said...

takpe.. takpe..
pelan2 nnt dtg la mood tu..
=)

alyyani said...

nampaknye mood raya takde, tp mood cuti yg datang dulu ek. nape takde mood ni jue? tak dpt momentum nak beraya lg ke?

mama auni firdina said...

alahai siannyer..mmg mood akan ilang klu pk bab2 duet nk kuar tuk masuk umh..tp da lama2 nt ok la tu jue..mane tau,sok2 da ade feel nk shopping lak.huhuuhuh

fazilzura said...

YE BETUI ..
akak pun rayaq , tp dok pk pal umh baru ..

Bed said...

aduh jue nape ni? runsing pk umah baru ye,....sabo lah buat apa yg penting & wajib dulu ye...apa yg buleh buat kendian or ala kadar put a side dulu.....bestnye dpt coti2 mesia....

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

jiey Mien >> aah la jiey.. ntah2 kita laks yang OVER raya nnt.. haha.. mana tau MOOD dtg lat minute..

alyyani >> betul2.. MOOD holiday yang sedang menguasai Diri skang nie.. heheh.. momentum agak lambat bergerak nieee..

mama auni >> ntah la naper.. nengok semuanyer tak berkenan.. hehe

fazilzura >> hahaha.. sama la kita.. dok tak sabar nak masuk umah baru..

Bed >> betul2.. so, benda lain telah kulupakan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...