Kawan-Kawan Saya

Friday, September 11, 2009

First Destination ku...


Jom Beli Barang Raya @ Putrajaya



Sukacita dimaklumkan bahawa Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan (KPDNKK) akan menganjurkan jualan ”Jom Beli Barang Raya @ Putrajaya”. Program ini bertujuan untuk membantu para pengguna mendapatkan bekalan barangan keperluan khususnya untuk persiapan Hari Raya Aidilfitri pada harga yang lebih berpatutan berbanding harga pasaran. Sehubungan itu, Kementerian ini dengan besar hatinya ingin menjemput semua untuk menghadiri jualan tersebut seperti ketetapan berikut: -

Tarikh : 11-13 September 2009
Masa : 10.00 pagi – 9.00 malam
Tempat : Berhadapan Bazaar Ramadhan,
Presint 2, Putrajaya

So, apa lagi kawan2... Moh la datang ke Putrajaya minggu nie... Kita Kempen beli barangan Buatan Malaysia pulaks. Harga yang di tawarkan adalah harga KILANG.. Orang2 seperti aku yang belum lagi shopping raya.., Mohlah ke sini... Kita shopping..

Antara brand yang ada :
  • Nokia
  • Pepsi
  • Goodnite
  • Baagus
  • Panasonic
  • Cadburry
  • Nestle
  • Dutch Lady
  • Kamdar
  • PONEY

Arini destinasi pertama daku nak pie jalan2 shopping.. Sebelum continue Sabtu dan Ahad ini.. Kepada ibu2 yang memang Giler kepada PONEY, leh la serbu Putajaya Esok sempena cuti weekend kan..? Aku, nak ushar2 dulu.. kalo ada yg berkenan leh la beli, sebab baju iman pun dah banyak ayah dia beli On9. heheh.. (jangan tak tau.. ayah iman nie memang kaki shopping gaks.. lagi2 baju anak teruna dia nie)..

Apa2 pun.. selamat berbelanja.. Berbelanjalah dengan jimat cermat.. Jangan Membazir.. hehehe.. yeye aku nie ekk... (iyerla.. untuk ingatan pada diri sendiri gak nie)




PhotobucketPhotobucket

3 comments:

KasiH said...

Jauh nya nak pie...huhuhuh~~

mama auni firdina said...

jue..thx for the info..cm berminat nk pi..hhehee

rosmona said...

tadi akk pegi bkn tak dapat cari kedai2 nyer.. tp tak dapat jumpe pintu keluarnye..
punyer la ramai umat manusia...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...