Kawan-Kawan Saya

Friday, September 25, 2009

Dating Sebelum Raya

Sementara tengah busan di OPIS ini (lunch Hour skang)...
Sempat la aku update apa2 gambo yang tggl kat aku
nak letak gambo raya...
masih segar di dalam camera GABAK asben aku..

malas tul aku nak transfer kan ke lappy...
so... tuunggu TIME RAJIN aku dtg..
Insyallah Minggu nie harap2 Rajin la yea..

Buka aper..
sejak menjak pas Iman demam..
La niee.. aku pulaks rasa tak sedap badan..
Badan rasa panas2 jer..
Rasa Pra-demam gaks nie..

Okla..
nie aku nak tepekkan gambar aku, kak zura dan sue berdating..
Ini adalah gara aku membeli kueh raya dan tudung dan dorang..
so, kesempatan ini, sempat la berposing depan Ampang PArk..

sebelum balik, berposing dulu..


akil yang kusyuk bermain dengan MERCUn.. hehehe..


*** Wpun arini rami cuti RAYA, tetapi kat OPIS aku.. Ramai betul PUBLIC datang....!!~


PhotobucketPhotobucket

2 comments:

ppb_ppkp said...

jue..dah masuk keje ker???

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

kak imah >> aah.. jue raya ke-4 dah masuk keje daa... Tahun nie xder cuti.. waaaaaaa....!!!~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...