Kawan-Kawan Saya

Thursday, September 03, 2009

Disember 2012...........???

Apakah yang akan berlaku nanti pada Disember 2012...?? Aku dengar cerita yang satu malapetaka akan berlaku lagi ketika itu. Sama seperti bencana Tsunami dulu. Berita terkini ini aku dapat tau dari asben aku.. dan aku telah membuat research about this..
cuba tengok gambar di bawah ini :
:
:
;
;
:
:

Matahari berwarna merah turut timbul bersama matahari biasa

Penghujung Disember 2012,
planet Nibiru akan menghampiri planet bumi.. ia akan kelihatan sebagai matahari 'kedua' di sebelah matahari yang sedia ada sekarang.. Mengganggu medan magnetik bumi seterusnya menyebabkan bencana tsunami, gunung berapi dan pelbagai ketidakstabilan di bumi..

Pada tahun 2012, sebuah planet yang dipanggil Nibiru/Planet X mungkin akan membawa satu malapetaka ke atas planet bumi kerana ia akan melewati Inner Solar System bumi.

Tahun 2010, Nibiru akan menjadi tajuk utama pada setiap akhabar utama di dunia dan wabak global akan segera menyusul.

Sekarang, Nibiru dapat dilihat dengan pandangan mata kasar di sebelah utara bumi.

Sejak 12/31/1983 Planet-X telah dikesan oleh NASA, dan terus membuat kajian sehingga ke hari ini. Tetapi atas nama Global Security, berita tentang Nibiru telah dipadamkan.


~~ WALLAHUALAM..... ~~


PhotobucketPhotobucket

17 comments:

~chekuna~ said...

Allahu 'Alam....

fazilzura said...

Ada jgk dgr cite psl ni . rs nye lg teruk dr tsunami .. kiamat makin dekat

alyyani said...

alya pun ade dpt email ni cuma tak sempat nak baca. Wallahuaalam.. sama2 la kite dekat kan diri kepada yang Esa...

FENDY DAN FIDAH said...

Wallahuaalam...Akak pun ada baca kat email..takut bila baca...

mama auni firdina said...

hmm..ade gak bace dr email..menakutkn!..pe pon wallahuaalam..

Leen Die said...

kiamat semakin dekat..wallahuaalam..sama2 kiter berdoa smeoga kiter semua sentiasa dibawah naunganNYA dan menjadi umat Nabi Muhammad S.A.W..uhuhuh..semoga amal iabadat kite diterima olehNYA..

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

seram siutt

suhida said...

yg pasti..kiamat psti tiba..

strawberi @ mamadira said...

Ya Allah...Allah maha Berkuasa..

noreen-bulan said...

Allah lebih ketahui...
jaga2 je la...
tp jgn risau...
ULTRAMAN aku ada...he3..

shah-ila-ain said...

weihh...meremang aku bace woii...takuttnyerrr...banyak dosa lagi nie...

miemiey said...

allah lebih mengetahuinya...moga2 kita dijauhknnya........

jaijina said...

same-samelah kite berdoa..mintak2 dijauhkan malapetaka macam ni..

Bed said...

subhanallah tak lama je lagi..kiamat dah dekat...dah byk petunjuk yg allah turunkan sekarang ni....insaf aku...

NurShahFamily said...

subhanallah...... mmg dah banyak petanda nak akhir zaman kan.... sama2 la kita penuhkan iman n ilmu di dada.

elya said...

dh bnyk tanda2..tapi tu laa yg mana yg lalai mari laa sama2 kiter menuju ke arah kebaikan kan..

Finie Sabari said...

Ju, boleh la tunggu 21-22 Disember ni untuk buktikan benda ni betul ke tak.... hehe... 3 tahun yang lepas punya entry, akhirnya masanya bakal tiba....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...