Kawan-Kawan Saya

Monday, February 09, 2009

::: Hari Ahad :::


Destinasi kami semalam adalah ke Taman Tasik Semenyih... Kenduri kawan member aku masa dekat Uitm Melaka dulu... satu batch dan satu kelas.. huhuhu.. Haslini namanya... So, menu tghari kami adalah di kenduri kawin tersebut... huhuhuhu... aku gerak dari rumah pukul 12.3otgh selepas Cik ima sampai di rumah aku.. kami gerak serentak....

so, inilah pengantinnya haslini dan pasangannya... Tahniah yer... Semoga berkekalan hingga akhir hayat.... :-)

Inilah Cik Ima.. bestfren aku masa kat Uitm dulu.. sama2 daftar, sama2 kelas, sama2 group pulak tue.. dan sama2 bilik... isk2... da mcm belangkas kitorg dulu...

aik..?? iman sempat jeling ke camera ker..??

Ini saja la yang sempat kami jumpe... Hanem, aku, Cik Ima n Naim...


Destinasi kami di belah petang pulak adalah ke KLCC... Actually, ingatkan nak jalan ke The Gardens dulu.. Memandangkan jam pun dah pukul 6ptg, jadi kami ke KLCC terus ajer la... Saja bawa iman jalan2 menghirup udara petang di KLCC... jalan2 sambil excercise kaki jugak la.. suasananya amat best sebab berangin yang sepoi2 bahasa gitu... Dah lama gaks aku tak KLCC.. walopun aku duk ampang, 5thn lebih jugak la aku tak ke KLCC nie... mcm tak cayer jer kan...?? tp, itulah hakikatnya... dulu slalu gaks datang sini hang out ngn kwn2 tapi masa zaman2 remaja dulu la.. skang umur aku pun da nak masuk 25thn da...


baru ajer sampai nie...

bergambo ajer la aku anak beranak.. cantikla kolam belakang tue.. belakang aku tue hotel The Traders.. bestnya dapat duk situ kan..?

Kami melepak di depan air pancut... iman suka tgk air pancut tue...

1st time iman ke KLCC... best tak iman..??

aku suka tengok budak nie.. Pandai dia amik gambo..

aku dan iman

suasana malam.. selepas solat maghrib dan jalan2 di dalam KLCC, baru kami gerak balik... tgk jam di menara Maxis tue menunjukkan jam 9mlm...


2 comments:

ai said...

kalau dh dekat mmg tmpt tu la yg jarang beno nk pegi. cth cam aku la..giler sejengkal je air terjun kanching @ templer ngan umah aku ni. non ado nk pegi pun! jarang gilos..taman rimba comenwelth tu lagi le aku tak penah umur nk masuk! heh heh

aTan and JuLies @ aYu said...

itu ler pasal kak.. huhuhu...!!~~ da lama tak ker kanching.. bestnyer dapat mandi air terjun...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...