Kawan-Kawan Saya

Tuesday, May 26, 2009

::: Tugasan By Tinie :::


jawab JUE.. jangan tak Jawab...
hehehe.. :-)

1. If you can be an animal, what will u be? Why?
~~ saya nak jadi BIRD sebab boleh terbang melawat2 ke tempat orang... bebas berterbangan..

2. If you robbed a bank, what do you want to do with the money?
~~ aku akan beli tanah, buat rumah besar, beli kereta ESTIMA (my dream car) dan aku nak pi melancong.. Pie buat HAJI tak le... sebab duit HARAM.. tp.., kan merompak tue berdosa besar.. hehehe..

3. If you can teleport yourself anywhere in the world, where do you want to be? why?
~~ aku nak MEKAH MUKARAMAH.. tempat yang paling aku rasa sangat kagum...

4. If you know that you are dying, what is the last meal that you want? why?
~~ erm... xde kot.... belum pikir lg.

5. If you can only kill one person in this world, who is the person? why?
~~ giler apa nak BUNUH orang.. OH..!! tidak.. mungkin BUSH aku akan hapuskan.. hahaha...!!

6. If you can choose either to have more than 24 hours a day or can live more than 100 years, what is your choice? why?
~~ semestinya aku nak hidup lamaaaaa....

7. If you can date celebrities, who is that person? why?
~~ ROZITA CHE WAN. sebab nak petua jadi cantek n badan cantek.. hehehe..

8. If you can only have 1 thing in this world, what should that be? Why?
~~ DORAEMON sebab aku suka nak tolong orang... huhuhu..!!~

9. If you have the opportunity to tag 10 of your friends, who are they?
~~ erm... aku nak semua orangbuat.. hahahaha..!!~~


** jawab la soalan2 ini...

1 comment:

Kerol+Natt=Adam said...

bolehkah kiranye aku ingin menjawab tag mu ini wahai pn.jue???

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...