Kawan-Kawan Saya

Nak Cari sesuatu?

Loading...

Thursday, April 24, 2014

Bila Iman Zafran berimaginasi


Dah pun nama anak teruna kan. Mestilah imiginasi dia agak tinggi sikit. Mula2 belajar dari tgk youtube. Lama2 mencipta sendiri. Iman memang peminat setia dengan autobots, Lagi2lah kalau optimus prime. dia gelarkan diri dia optimus prime. Apa semua yang nampak robot mesti dia nak. Kadang2 makan pun nak bentuk robot juga. Ada ke suruh aku bua roti bentuk robot. Dah ibu ni tak kreatif, memang sampai ke sudah la tak dapat. hehe

1st hasil tangan iman membuat robot. Abis kotak yang ada di koyak2 nya. Nasiblah ibu ko ni berbisnes. daptlah kotak berkoyan-koyan




nampak kan. koyak sana koyak sini lepas tu tampak dengan solatape. pastu suruh ibunya tangkap gambar. suruh anta kat sepupu kesayangan dia.. haha anak2 pun dah advance tau send gambar bagai kan.

next....

dah mula pandai pakai gunting. Imaginasi semakin kemas. Suruh ayah dia bantu pulak. mula2 gunting tak lepas, suruh ayahnya tolong pulak. Si Iman bagi arahan, ayahnya tolong buat.. dan inilah hasilnya...




ok! siap dengan pedang bagai dah.. 
tapi belum lengkap lagi...

dan

hasilnya....
.
.
.
.
.
.



siap sudah dengan bajunya. tapi lupa pulak nak pakai topeng.


Alhamdulillah dapat anak yang kreatif  ;-)

2 comments:

Allene said...

sel2 otak sedang bergabung.

Jue @ atanayuiman said...

ye betul Allene. time mcm ni lah sel otak sedang bergabung..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...