Kawan-Kawan Saya

Monday, May 10, 2010

Aku nak update ini..

Salam..

Aku nak update ni.. tapi aku tak sempat.. ebab aku nak ke hospital dulu.. ada appmnt.. erm.. ntah biler la aku sempat update nie... kalo aku kena admit, maknanyaaaa.. lambat lg lah aku update... huhuhuhu...

antara aku nak update :

boling time..

happy mother's day..


nanti aku update.. even agk kebasian sikit... sebab aku agk penat marathon weekend aritu..

8 comments:

Ryn said...

hope semuanya ok2 sajer...amin.,.

AieZa said...

ape kes smpai nk kena admit tuh? hope sumenya baik2 je.. tp klu kena admit pun xpela jue.. utk kebaikan ko gakk..

alyyani said...

kena admit? nape smpi gitu? tak masuk keje lagi la arini ek? tak saba nak tu cite yg gmbr 1st tuh. jue main bowling gak ke? :)

alfa juliet said...

harap tak kena admit lah jue..boring duk spital kan

nome said...

hope jue x sampai admit la...x sabar nak tau citer kuar aritu...sile hapdet kalau free yer

fazdarazat said...

jue,hpfully sume ok ye.nanti jawab tag tau.

fazilzura said...

yuhuu , meh akak update dulu yek ..

good luck jue, jgn pk banyak2 key .. doa banyak2

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

thanks semua.. alhamdulillah ok.. but, tgn lum pulih lg.. xbyk tulang baru yg tumbuh.. huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...