Kawan-Kawan Saya

Wednesday, May 12, 2010

bowling time ~ Part 2

ada pulak part 2 ekkk..?? hehe sbb nak upload kat fb lmbt lah pulak.. then celcom tgh kebengongan sikit kan.. asyik upgrade er.. ntah smp bila nak upgrade agknya.. mengong..!!~

Actually, dlm plan ramai yg nak joint.. but last minute ramai pulak xdpt joint atas sebab2 tertentu.. takper, yg tggl kita 3org jer yg sememangnya nak jumpa antara masing2... hal business. lain kali hopefully leh buat lagi ekkkk...???

jom sambung dgn gambar2 candid dariku.. mcm2 hal.. bak kata 
"1 gambar memberi 1000 maksud" kan?

apa lah yang dak dorang ni tengokkan

k.su dpt adiah dariku

aku dpt adiah dari k.zura..

sementara menunggu turn nak main, budak2 sakan main dulu.. hehe

budak2 merebut mknn

k.zura n k.su

k.su n razi..

iman dan akil tunggu bola

cuba teka.. apa yg iman kusyuk tgk tue?

dorang lg.. ramai org.. org2 kat blkg tue, semua menunggu turn..

cuba tgk gambar nie.. dr kiri.. perut sape tue ek..? kak zura, naper tue? hehe... iman lak sibuk nk mkn.. ibu dia sibuk posing.. hehe

tgk la si razi nie.. kelakar er.. sian mak diaaa.. nak membaling kena ada escort.. hehe

apalah yg iman kusyuk dgr dari untie zura tue ek..??

ini pula.. aduhhh..!! mcm2lah dorang niee.

mcm2 aksi gaya balingggg daaaaa..

amboiiii... gaya pro membaling.. hehe

aku & iman sebelum nak balik..

kami yg ada

last sekali.... hehe sapo nie ek..?

haaaaaaaaaaaa.. itu diaaa.. penuh dah gambar.. puas tgk kan..


9 comments:

fazilzura said...

WAKAKAKAKAKAKAKAKAAK

baguih tui ler gambo2 part 2 ni , bikin daku tergelak pepagi ni .. aduyai ..

jwpan : GAMBO PERUT PAK AJIL .. wakakakakakk nmpak je slim kan, tp tang perut tu mmg maju ke depan key ..

gambo montot pun ado yek .. heheheh

** mmg besh kan , 3 family pun dh riuh semcm , leps ni harus wat lg key ...

nome said...

giler best layan gambo2 nih....walaupun bertiga..tp meriah! sori ek aku x dpt nak joen sbb menemankan parents membeli brg2 kawen adik....

Az Rina said...

tgok org maen bowling teringin gak nak maen..dah lame tak berboling ni..mase bujang2 dlu slalu gak men..hubby bukanye layan boling ni..

Az Rina said...

tgok org maen bowling teringin gak nak maen..dah lame tak berboling ni..mase bujang2 dlu slalu gak men..hubby bukanye layan boling ni..

-:- Zafran BabyAndKidsCollections Enterprise -:- said...

kak zura >> mcm2 gambo ada.. bygkan ada 258picas.. hehehe giler nak upload semua kan..

p/s : kalo ramai ada aritu mst lg best kan..

kak nome >> itulah.. kalo k.nome ado, pasti hangat lg suasana masa tueee.. xperla.. lenkali...

az rina >> hehe jue aritu pun xdpt main.. geram jer rasa.. nak wat camner kan.. xleh main..

alyyani said...

ok, puas dah tgk gmbr tu. tgk gmbr ni siap bole lupa yg tangan jue sebelah tu bersimen. bole? pandai tul cover. hehehe... alahai, razi berkepit je ke dgn mak. patut la mak tak leh jadi champion. hehehe... betul la ckp su, ramai tul org kan. lain kali nak lepak sini lagi, wajib la kite book kan?

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

alyyani >> hehe.. pth, pth juga.. mas berhibur perlu juga.. kan? kan?
haaaa.. mmg kelakar si razi niee.. peluk ajer kaki maknya.. tapi, kalo razi xpeluk, k.su baling masuk longkang... hehe kena ada escort gak baru power.. hehe..

kalo kita jd aritu, mme kena book awl2.. penuh tul org..

alfa juliet said...

jue main bowling tak?

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

alfa >> tak main.. jadi mandur jer.. hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...