Kawan-Kawan Saya

Friday, May 21, 2010

Hadiah 2008 (part 2)


Sambungan ENTRY semalam. 
Nak tau camne aku boleh teringat akn hadiah ini? Aku rasa sebab bdn dah mula mcm cik embun dah. Jadi proses untuk mengecikkan badan. DIET? aku xleh diet.. nnt aku cepat lapar. Jadi, aku cuma perlu pikirkan camne nak jadikan badan ada SHAPE. wahh! shape gitu.. haruslaaahh..! nak raya nieh.. aku nak pakai baju raya cantek2... hehe... 

boleh jalan ker dgn pakai barang nie? belum cuba belum tau.. iyer tak? alang2 benda ada. kenalah pakai. rugilah kalo tak gunakannya.... inilah dia adiahnya :

Magic Belt dari ogawa. Ala2 mcm uzap la juga lah..

buku manual n resit. bulan 2/2008. skrg baru terkebil2 nak guna.. wakakaka.. nasiblah elok dan tak rosak paper lagi.. 

sonokkan bile dapat shape camnie.. dulu sebelum kawin tak terpikir yg shape bdn leh lari.. huhuhu..!!~

gaya org malas pakai... hahaha mana nak dpt bdn cantek camnie.. wat benda ni pun nak duduk juga! takpeee.. slow2 kayuh..

eehh.. sebelum terlupaaa.. aku wat teka teki kan... mostly semua yg jawab betul.. danyg terpantas ialah :

lea, silalah sms jue alamat anda.. hehe..
tp, bkn beg guess tau.. hehe
p/s : lea rajin jwb teka-teki jue.. dan kali nie berjaya menjadi yg tepat dan terpantas.. i likee...

3 comments:

nome said...

kahhhhhhhh....saingan yg sungguh sengit...tahniah to lea...

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

kak mie >> hehe ala teka teki simple jerk.. suka suki jerk.. hehe

alfa juliet said...

memang tak tau dlm tu magic belt..kagum jap..dia kempis kan bahagian perut je ke

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...