Kawan-Kawan Saya

Thursday, May 27, 2010

" Ungu Forever "

Sabtu lepas, opis aku ada tournament netball antara bahagian. Walaupun opis aku adalah bhgn yg kecil, tetapi tetap ingin menurun pada sama2 sertai tournament. sedihnyaaa, aku tak dpt nak joint main. teringin gak nak main. lama sudah aku tak main.. huhuhu.. walaupun opis aku tak menang, but.... ada juga menang 1 game. belasah 6-0 dgn bhgn btm.. hehehe semangat kerjasama itu yang penting. iyer tak?

 alamak! aku xder dlm gambar laa.. kater dah jd camerawoman.. hehe

 bersiap sedia untuk bertanding

memanaskan badan dahulu

hujan pun tetap redah..

fiqah yang mcm baby doll

 aqil yg comel. iman jer takde.

 as a supporter, aku pun mst dtg.. hehe

kegumbiraan even tak menang no.1.. yang peting, semangat kawan dan kerjasama.. hehe

pssst : "Ungu Forever" - tagline yg diberikan oleh mc untuk group kami. sempena suit keje kami yang berwarna ungu.. that day tukau ijau pula untuk berubah angin..

8 comments:

fazilzura said...

as usual , kalau akak nak ke blog jue.. kene ambik jln lamo .. jalan jauh skit.. huhuhu x kisah ler janji leh view..

** wahhh I LIKE UNGU toooo ..
x kisah le x menang pun jue.. janji kuor jgk peluh2 tu kan .. wahh awk tu nk main ke? tungu le lama skit.. jd pom pom gurl pun jadi ler kan

fazilzura said...

as usual , kalau akak nak ke blog jue.. kene ambik jln lamo .. jalan jauh skit.. huhuhu x kisah ler janji leh view..

** wahhh I LIKE UNGU toooo ..
x kisah le x menang pun jue.. janji kuor jgk peluh2 tu kan .. wahh awk tu nk main ke? tungu le lama skit.. jd pom pom gurl pun jadi ler kan

fazilzura said...

as usual , kalau akak nak ke blog jue.. kene ambik jln lamo .. jalan jauh skit.. huhuhu x kisah ler janji leh view..

** wahhh I LIKE UNGU toooo ..
x kisah le x menang pun jue.. janji kuor jgk peluh2 tu kan .. wahh awk tu nk main ke? tungu le lama skit.. jd pom pom gurl pun jadi ler kan

Noor said...

pepel milikku...milikmu jua....

nome said...

APA YG PENTING? KERJASAMA...kopipes ayat2 wonderpet...walaupun x menang, tp semangat antara kwn tu yg diutamakan...pergghhh UNGU HEBAT!

alfa juliet said...

memang comel si fiqah tu....patut masuk contest tu

AieZa said...

main netball dlm ujan? menarikk tuh.. hehehehe..

xpela jue.. xmenang xpe.. yg penting semangat kesukanan yg tinggi antara pemain..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

fazilzura >> mak aikk! kak, sampai 3 post lagi tue.. hehehe..
actually, rindu ngn dak opis.. itu yg dtg terjah jugak tue.. hehe

kak noor >> lama dah x sarung uniform ungu itu...

nome >> betul.. betull kerjasama itu mmg penting.. kan? kan? baru kita enjoy.. xkira menang or kalah..

fiqah >> aah.. macam2 contest dia masuk.. ummji dia suka masukkan anak dia contest..

aieza >> itula pasal.. dlm hujan pun redah juga... main dalam basah.. hikhik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...