Kawan-Kawan Saya

Thursday, May 20, 2010

Hadiah 2008

2008 - 2010 bersamaan 2tahun sudah berlalu.Nak dijadikan cerita, lately baru aku teringat akn hadiah pmberian asben ku dulu. hukhukhuk..!!~ boleh tak? setelah 2thn berlalu baru aku igt nak ganyang dia? cian iye kann?? sebelum ini, aku biarkan ajer dia tersimpan dalam gobok iman kat umah mak aku. langsung tak di pedulikan aku.

then, aku pndah sepang. aku bw juga. tapi aku biarkan ia tersimpan dlm kotak. dah berapa bulan aku pindah. lgsung aku tak sentuh dia. dan sejak 2 menjak ini, aku teringatkan dia.. aku rasa, aku perlu ganyang dia mulai saat ini.

apakahh ia...???? Actually, ini present dari hubby aku selepas kami menerima gud news yang di tunggu2 selama 6bulan. iaitu aku pregnant..!! then, dlm bulan 2, 2008 asben aku adiah barang ini untuk digunakan selepas bersalin nnt.. but,  aku rasa aku gunakan hanya beberapa kali shj. xsampai 5kali rasanya..

inilah adiahnyaa...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.

taukah apakebendanya??

dgn ini, aku menjadi baik hati..gara2 sonok menang adiah td, siapa peneka terpantas ada giveaway untuk korang. senang jerkan? gambar pun ada.. cuma aku nak nama penuh adiah nie jer.. 
hikhikhikhik...!! best juga main teka teki nie kan?

silalah menjawab yeaaa...



8 comments:

LeaKhalid said...

ini magic belt ogawa tuh ker?

nome said...

akak teka ek...mesin utk kempiskan perot...tol tak? yg stok vibrator tuh....kan? kan?

alfa juliet said...

aku tak tau apa barangnya..tapi sure dari ogawa..hehehehe...saja nak tgk jawapan bblogger lain

Ibu Mifzal Arsyad said...

nak teka..nak teka

S-300 Hand-held Massager

product ogawa..hehe...

az rina a.k.a jaijina said...

kejap ek, nak pikio sat..jap lagi mai balik, bley?

az rina a.k.a jaijina said...

kejap ek, nak pikio sat..jap lagi mai balik, bley?

Noor said...

alah jue rasa2nyer kan.....MAGIC BELT dr OGAWA.....ngeh..ngeh....

mamashasha said...

akak teka magic belt jugak...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...