Kawan-Kawan Saya

Thursday, May 13, 2010

Mother's Day @ Kluang Station


Ahad pagi.. bangun awl pagi ni nampaknya aku n family.. hehe.. atas sebab business, mesti kena bangun pagi kan? Ntah apa kes, pagi tue asben aku pun siap2kan iman pakai baju lawa2. igtkan nak ajk gi oging... tapi pakaian cantek.. mustahil kan..? Actually, pagi tue nak jumpa customer kat petronas tesco ampang.. alang2 keluar, siap terus laaa... xder planning paper pun plan asal..

Selepas jumpa customer, kami ke tesco ampang untuk membeli susu iman pulak. selepas beli susu, asben tanya nak sarapan mane? ntah... sekali nampak kluang station dah pun buka.. sarap kat situ jer la.. dari duk pikir nak sarap mana kan...?? hehehe.. senang citer..

 masa keluar dari tesco, iman nampak sesuatu yg menarik perhatian diaaa..

dia pun cuba nak mengutip.. tapi xleh.. hehe lampu kelip2 tue sebenarnya.. sampai ke sudah taknak beralih dari situ.. last2 kena buat cara paksaan laa..

we all @ kluang station

iman menanti mknn dgn penuh kesabaran.. iyer ke?

makanan dah sampai.. iman pun perlu ada pinggan sendiri untuk mkn.

our food... nasi lemak, mihun goreng dan roti bakar.


* next destination >>> KL Bird







1 comment:

fazilzura said...

wah besh nyeeeee..

heheh iman pun suke yek main lampu2 tu ... mmg lampu2 tu menarik perhatian budk2

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...