Kawan-Kawan Saya

Thursday, May 07, 2009

::: Last2 CUTI Terus :::

Erm... Ntah pape aku rasa FOLLOW UP tadi.. aku ingatkan dia nak check pape la tadi.. Rupanya IDAK pun... Aku sampai HUKM tadi kul 9pg.. Macam biasala letak KAD APPOINTMENT tue dan tunggu nama di panggil.. Bila nama dah di panggil, terus ke kaunter untuk buat pembayaran.. disebabkan aku tak bawa GL arini., so aku dicaj RM5 la.. xperla.. murah jer.. bayarkan ajer..

Then, aku disuruh ke tingkat 1 unit DAYCARE. Haaa.. kat sini la aku kena tunggu lama.. sabo jer la aku.. nunggu lama2.. pastuee bila dipanggil.. just tanya gitu jer.. Then ABISSSS daaa.. dah lik balik... Aku pun minta la time slip... pastue terus kuar.

Pastue.. DESTINASI aku nak ke VELEDROOM.. nak pie makan ayam kampung kat situ.. Udah la lapar.. dari pagi tak makan.. terus makan tengahri.. hehehe.. melantak la aku pas tue.. Then.., pas makan.. aku pun balik umah.. sampai umah aku nengok Jam dah nak pukul 1 da.. uhhh.. takyah pie keja la jawabnya nie... dah kul 1pun.. nak suk keje kul 2ptg.. aku keje nnt 2jam setengah ajer la.. sebab aku lik kul 4.30ptg. alang2 aku rasa takyah la keje.... Amik cuti terus jer la.. waaa... Tak pasal2 kena amik EL lagi...


** aku rasa takyah pegi tadi pun takpe sebab dia tak check pun.. Just tanya gitu jer.. Sabo jer la aku.. Buang Karen tul laaaa..

4 comments:

alyyani said...

ni kira follow up tanya kaba je la ek, bukan nak cek badan ek. saba jela.. rasa membazir sehari kan?

nasz said...

nasibaik byr RM5 je kan

aTan and JuLies @ aYu said...

alyyani >> aah tul tue.. just FOLLOW UP bertanya khabar ajer.. uhhh.. sungguh membazir masa ku itu... dan membazir cuti ku... uwaaaa.. kalo dapat ari isnin aritu takpe la jugaaa. leh sambung cuti.. kan..kan..

fazilzura said...

wahh best nye balik keje 4.30 ..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...