Kawan-Kawan Saya

Monday, May 04, 2009

:: 1st Day On The Way Ke Cherating :::

Hari untuk bercuti.. aku n family memang suka bercuti.. So, bila ada kelapangan, kita boleh menghabiskan masa pergi bercuti.. so, sempena hari Buruh dan hari Anniversary kami, kami telah bercadang untuk pergi bercuti ke Cherating dan berjalan2 ke K. Terengganu. Selain pergi bercuti, ada undangan kenduri kawin opismate aku... So, disamping2 itu... boleh la singgah sementara on the way ke sana..Iyer tak..??

Kami gerak dari KL pukul 2.00ptg... dan sampai dalm pukul 5.30ptg.. Sampi2 terus ajer check In.. ankut2 barang letak dalam bilik.., Then kuar balik pie cari makanan.. sebab nak maghrib daaa... cepat2 beli makanan, terus lik bilik.. bungkus ajer... Tak leh lama2.. Almaklum la.. pas maghrib time iman tido.... sedihnyer.. tak leh jalan2 di waktu malam.. huhuhu...!!!~~

Oklaa.... 1stly, jom layan gambo 1st day perjalanan kami ke sanaa.. hahaha.. jgn busan yea.. I kan suka bergambar...

Iman Zafran sedang minum susu sambil menikmati pandangan di luar..

dah selsesai minum susu, tido la jawabnya...

waceh...!!!~~ mula2 sampai mesti la meniarap kan Iman dulu.. sebab dah lama duk dalam keta.. badan dia dah lenguh2..

Then, merasmikan kusyen dibilik itu....

eh.. siap berdiri la pulaks...

pandang kamera sat...

Ready to sleep....


Nak tau kami menginap di mana...???


Kami menginap disini... The Legend Resort Cherating, Pahang.
Memang syok bercuti kat siniiii... Meh la semua mai sini... hehehe..


*** next entry picas perjalanan kami ke K. Terengganu..


7 comments:

auni firdina said...

happy 2nd anniversary pn jue n suami..moga bahgia selamanye..

ppb_ppkp said...

jue...brape rate 1 night ek

elly @ suely said...

wahhh sonoknye p bercoti... tingat taun lepas family aku g cherating syok wooo hehehe

aTan and JuLies @ aYu said...

auini firdina >> maceh... hopefully gitu la kan... Amin..

Kak Imah >> rates nyer tak menentu.. Tp, kalo ada diskaun dalm rm300++ la.. jue menginap sini sebab ada FREE VOUCHER.. so, FOC ajer.. :-)

elly >> aah... memang syok kan.... asyik duk bandar jer.. skali skala pie jalan2.., tue yg stok tue...

alyyani said...

jue, bes kan dpt holiday kt pantai timur? nyaman jek...

aTan and JuLies @ aYu said...

alyyani >> aah.. rasa sonok skali skala jalan.. ke Utara dah selalu.. nie tukar angin ker pantai timur pulak..

Ada Ayrissa said...

awat x ckp dh smpai kuantan..
dekat dah ngan kiter..
huhu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...