Kawan-Kawan Saya

Wednesday, May 06, 2009

::: Last day Before BALIK KL :::

Last Entry Percutian kami di :
THE LEGEND RESORT, CHERATING

Waaaaa... dah nak lik daaa... So, esok kena keje.... Uhh..!!~~ malasnya. dah lama cuti dan esok kena keje.. Tahap kemalasan menguasai diri la pula..

Sementara iman tgh tido, kami bersiap2 dan berkemas untuk balik ke KL. dah abis kemas2, iman still tido lagi.. Jadi, kami membuat aktiviti menangkap gambar sendiri.. Boleh ker..? boleh la.. sebab nak kuar tak boleh.. Takkan nak biarkan Iman duk sensorang dalam bilik... hehehe...

Jom layan yang kami capture sendiri...

waahh..!!~ mcm pandai jer aku tangkap... tp, ada blur sedikit la sebab goyang... xpe.., baru testing jer nie.

ceh...!!~~ cover cun laks aku...

aku lagi... Iman kat belakang tue tgh tido.. dorg ada sediakan baby cot gaks.., tapi tak guna pun sebab iman bukan biasa tido dalam tue...

gambar asben aku pula.. waceh.. nulis aper te..???

asben aku tgh menulis borang satisfication

Bergambar di depan bilik kami di sana.

3 of us. Gumbira sungguh...!!

didepan POOL yang kami pagi tadi..

Ayah Iman tgh check out.. Pulangkan Kunci..

sementara itu, kami bergambar dulu...

last kenangan di The Legend Resort, Cherating... Bergambar disini..

bye.. bye Cherating... kami mau puland daaa... See u Again..


*** da abiss da entry untuk PERCUTIAN kami.. huhuhu...!!!~~

13 comments:

KasiH said...

Jue...Cherating ngn tganu dekat je kan...best la plak...

Fendy and Fidah said...

Jue,bestnya bercuti..gambar yang bertiga tue sape yang tangkapkan?

fazilzura said...

part last bercuti ler paling x best cz kene balik bekerja.. huhuhuhuhu

aTan and JuLies @ aYu said...

kasih >> aah dekat jer.. sepadan da.. sepadan ngn kemaman. sebelah menyebelah.. nak pi k.trg tak jauh sgt daa..

kak fida >> tukang cameraman kami iaitu "cik TRIPOD".. hehehe.. kami kalo pie bercuti memang slalu bawa tripod camera. senang untuk bergambar..

kak zura >> vetul.. betul.. waktu paling tak best sekali...

alyyani said...

amboi, ibu dgn abah iman beposing mcm nak buat video clip pulak. heheh...

legend ade baby cot eh? kat holiday villa takde, tp dia bg single bed extra. begolek2 la kitorg dgn katil queen+single tuh.

ape2 pun, pi cherating mmg bes kan?

aTan and JuLies @ aYu said...

alyyani >> hehehe... vclip untuk sendiri ajer...

ada.. dorang ada bg tp kena request la..kitorg tak minx pun.. tp dorang nak bagi.. amik jer la..

memang besh pie sana... syok sangat..

Tinie said...

panjang betul n3 ko kat cherating ek..sampai ada sambungan..hikhik..tapi iti semua kenangan yang paling indah

ai said...

Jenoh aku menelek gambar2 kau ni jue..sonok la kan?? macam2 ade kat sama rupanya! yg aku suke yg taman tu. siap passport lagik! cantekkkk...


~Jue, nnt kompomkan tudung tu tau. leh aku pos esok (7/5)... :)

cintaKusayangMu said...

wah...bestnye iman dpt g jln2 jauh tu....

♥ Eda ♥ said...

cantiknye resort yg korang duk tu eh..

aJA said...

comel nyer gambo ms iman tgh pndg jue tu.sweet jek.

aTan and JuLies @ aYu said...

tinie >> hehehe.. itu ler.. itu baru sikit aku tepek.. kami kat sat duk bergambar jer...

kak ai >> aah.. mcm2 ada.. hehehe.. pie la kak melancong kat sana..

cintakusayangmu >> hehe.. sonok tul dia.. dari demam terus baik demam diaaa..

eda >> resort tue punya tempat memang cantik sangat decoration dia... pastue kan.., redup jer.. tak panas sgt..

aJA >> aah.. bila jue suruh dia pandang camera, dia pandang jue laks.. sabar jer la..

aJA said...

brp rate resort tu jue?rs cam nak pi jek...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...