Kawan-Kawan Saya

Friday, May 29, 2009

::: Aku dalam DILEMA :::


ERM... aku dah taip da panjang2 tadi tapi... aku rasa aku tak pandai la nak sharing dan aku rasa mcm tak bersesuaian je nak cerita... tak per la.. nnt la kalo aku rasa aku perlu untuk bercerita, akan ku cerita nnt...

Next week CUTI SEKOLAH.. itu yang membuatkan aku dalam dilema.. Antara keje, asben, anak, mak mertua, mak aku dan my family...


** bukan mudah nak orang fahami kita dan bukan mudah untuk kita memahami perasaan semua orang dalam masa yg serentak. :-(

9 comments:

ppb_ppkp said...

jue...nape jue.buat satu keputusan yang tidak mengecilkan semua pihak.

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

kak imah >> itula.. masalah hati dan perasaan.. susah nak digambarkan kan..? tatkpe la.. insyallah tak de pape yg memudaratkan.. lebih kepada perasaan serba salah jer... thanx kak imah... :-)

Leen Die said...

jue daku faham perasaan mu itu..daku pun pernah melaluinya...waawaawa...faham sgt...leh pening n pening n tak th nak wat apa coz nak gembirakan hati insan yang kiter sayang....

alyyani said...

jue, alya faham jugak. mcm alya punye plan next week. antara mertua, best fren & ofis. kadang2 kena berkorban sebab nak gembirakan hati org...;)

strawberi said...

pepatah ada berkata 'rambut sama hitam tapi hati lain2"..

klu dah berkeluarga ni hati semua pihak nak kena jaga...
tapi hati kita x de sapa pun nak jaga...uwaaa...

kekadang ku malas nak fikir pasal hati diorang ni...wat x tahu je..
sebab klu kita dok fikir je bole jadi tension tau...

fazilzura said...

nape jue..

Iman bkn nye skolah lg (heheh gurau)..

** so kene wat pilian bijak ok.. yg dekat dgn Jue ialah huby and anak.. lg pun syurga isteri pada somi .. okey..

(** kalau nk story , email2 okey)

Fida said...

Jue..Kenapa pulak nie?apa masalahnya?

[I][T][A] said...

mesti iman nak ikut papa dia balik kg. kan?? jue plak tinggal kat umah dengan family jue...

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

to all >> adussss... itu lah masalahnya... ayah nak bawa iman, xbg balik kg tak boleh sian kat MIL.. nak cuti, susah pulaks.. kat opis member dah amik cuti, xder org ganti.. then pie keje ngn mak.. sian pulak mak.. adussss.. itu la masalahnya.. pening.. pening...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...