Kawan-Kawan Saya

Tuesday, November 10, 2009

Awana Porto Malai

Pagi2 hari kedua. Pada ketika ini baru pukul 9pg tapi panasnya macam pukul 1tghari. Cahaya matahari dah menegak tinggi dah. Sebelum gerak ker Cable Car, kitorg saja nak pie jalan2 ker Awana Porto Malai. Kat sini pun cantek2 gaks pemandangannya... Macam kat Harbor Park.

nampak sangat muka tgh tahan panas..

Inilah hotel awana porto malai

masing2 tahan muka niee..

sweet sangat tgk ikan nie beratur..


aku tak tahan dah masa nie.. terus masuk ke dalam.. tggl asben aku n adiknya duk berposing ajer..

dapat masuk dalam gaks..


we are 2gather



PhotobucketPhotobucket

5 comments:

Ryn said...

Panas betol gayanya tu haa...cantek laa kat situ...

awat jue gambo last tu macam tak ready je...posse dah cantek dah tuh..

alyyani said...

gmbr last tu best. tp muka jue muka tahan panas. hehe.. mmg tak tahan kalau kat sini. tp masa kitorg pegi tu, pagi so matahari belum naik. kitorg pegi tasik dayang bunting dari sini. then pegi pulau beras basah. kalau takde anak kecik, sure bole pegi kan jue?

nome said...

terkedip2 mata tahan panas....ikan tu sweet sgt beratur...nak tgk wayang kot? kahhhhhhhhh...tp apa2pun bangga langkawi antara pulau tercantik di mesia nih...bile la dpt gi ek...

fazilzura said...

gambo last yg mahal tu ...
patut letak je iman tgh2 hehehehheeh...

cantik kan .. uhhh leh tahan ler panas kat sanun tu yek

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

ryn >> kahkahkah..!! muka org tgh tahan panas dan merajuk... kihkihkih..!!

alyyani >> sayang la alya jue tak pat gie pulau2... geramnyeerrrr.. rasa nak pie juga lagi nieee.. xpuas lagi nieee..

nome >> aah.. panas tue memang satu hal gaks even masa tue baru pukul 9pagi.. tapi memang pulau dia best..

fazilzura >> semua suka gambo yang last ekk..?? ekekekek.. muka wat spoil laks.. hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...