Kawan-Kawan Saya

Friday, November 06, 2009

Layan SUNSET jom....

Gambar2 di bawah ini adalah hasil tangkapan yang tak dirancang sebenarnya.
Ianya adalah kesinambungan dari POST yang lepas..
Cuma yang spesel untuk entry kali ini adalah kerna ada gambar SUNSET laaa..
Best lah pulaks.. sebab kami yg amatur ini boleh capture gambar sebegini rupa..
dah macam jadi MODEL pulaks..
padahal memang tak disengajakan pun hasil tangkapan ini...

Jom layan jerrr..

wah...!! ada gaya nak jadi Model? even muka dah berminyak masa tue.. hehe

sungguh romantik di kala ini..

aku yang over la pulaks..

terlebih gelap muka kami ini...

di saat dan di kala matahari mula nak terbenam..


selepas hampir waktu Maghrib, kami ingin pulang semula ke bilik. sambil pulang, kita menikmati suasana Langkasuka Resort.

Ini kolam mandinya

Itu antara suasana di sana..



PhotobucketPhotobucket

6 comments:

Ryn said...

amatur pn dah macam pro ooo...

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

cantiknya

fazilzura said...

WAHHHHHHHHHHHHHH smart ooo gambo gitu ...
nape x posing dgn cik abe..
pehtu suh iman snap kan .. heheh entah pe gambo yg kuor

alyyani said...

betul tu ryn, dah macam pro dah ni. tak macam amatur pun. model2 pun berposing dah mcm pro :D

cantik scenery dia..

Jiey Mien said...

Cantik2 la gamba ni Jue..

mamashasha said...

sgt cantik gambo tu jue....akak suke....!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...