Kawan-Kawan Saya

Tuesday, November 10, 2009

@ Genting Highland


Aku skang nie tgh berkampung di Genting Highland...
Tgh sibuk..
Kena study dan stadurrrrr....

Tak dapat nak update blog lagi pasal percutian @ Langkawi tempohari..
Ada banyak lagi nak update niee...
tunggu aku selesaikan semua Masalah di sini baru aku sambung Update yeaaa...

BZ... BZ.... BZ....


PhotobucketPhotobucket

6 comments:

Ryn said...

Good Luck Jue!

AieZa said...

bestt tuu.. kursus ptk je jue?? or exam?? nape kt genting??

fazilzura said...

amboi ke genting plak .. sonok betui ler idup mu...

alyyani said...

waa.. best nye naik genting. tp kalau kena keje tak best la. tapi kalo dpt cuti2 makan angin. tu lg best! :D

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

ryn >> tq rynn...

aieza >> Kursus dan PTK.. skang nie kan PTK kena ada kursus sekali.. ada presentation, temuduga dan periksa sekali.

fazilzura >> bukan sonok kak zura.. tapi TEKANAN maaaa.. hehehe...

alyyani >> betul2.. kalo bercuti memang BEST bangat.....

AieZa said...

ooo ptk baru ehh.. aku aritu dh lulus.. malas la nk mik lg.. cukup la tu.. naik pgkat baru la mik lg.. isk mcm ni rugi la klu tak lulus2 gak.. gov nk kena cover duit hotel lg.. perghh./

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...