Kawan-Kawan Saya

Wednesday, November 18, 2009

Last Weekend

Last weekend aku tak kemana2..
kerna my hubby ada kelas sabtu & Ahad.
Jadi, aku duk umah jadi babysitter sementara waktu..

bukan sahaja perlu menjaga iman tapi aku perlu menjaga si Nain sekali.
Nain turun KL kerna mamanya ada kursus kat KL.
sementara itu, ayahnya kena mejaga zaqwan yang kena chicken pox..
so, bersuka ria lah kami dengan nain.

macam2 ragam lah budak 2org niee..
yang si iman nie sonok sangat bila nain ada..
macam2 benda dorang main bersama..
seperti gambar di bawah ini..

pin... pin.. Jom ke pasar...


yesss..!! kita merempit JOM... bukan main lentik si nain nie..



PhotobucketPhotobucket

5 comments:

[I][T][A] said...

Wah iman seronoknye ada geng boleh main2..:D biasa iman main sorang2 jer kan...

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

ita >> aah ita.. slalu main sorang2 jer.. tak pun ngn atuk dia.. ada geng sonok tgk dia main..

alyyani said...

heheh.. cantik la kete iman. kete ke moto tuh tak tau la kan. iman tu cam ngamuk je nain dok kepit dia. hehe.. comel je tgk.. mcm jue ade 2 anak je kan? ;)

fazilzura said...

WAHHH NAIn in the haus...
sonok le iman dh ado geng main dia...
sure meriah umh mu jue

Ryn said...

lentik kemain nain...dasat kamoo ye...hehehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...