Kawan-Kawan Saya

Wednesday, November 25, 2009

TAG : Interesting Facts


Tag kali ini aku terima dari 2 person yang ku kenali melalui FORUM M.COm. Disinilah aku mengenali ramai rakan2 seperjuangan. Mom-to be mostly yang joint forum ini. Dan dari situlah detik2 pengenalan bermula. Dari start mengandung sehingga ada anak sehingga beranak lagi.. Persahabatan itu tetap terjalin.. Seronok Joint M.com. Macaminfo kita leh dapat selain dengar pengalaman dari org lain...


a. write five (5) interesting facts about the person who gave you this award.


a. ALYYANI
  1. Nama penoh Alyyani Anuar.
  2. Mama Rania Ayesha.
  3. sedang prengnant untuk anak ke-2.
  4. kenal mengenali dalam FORUM M.Com.
  5. Orangnya amtlah Peramah.. saper yg kenal dia, memang takkan Kekok...

b. RYN

1. Erin Rusdi namnya.
2. Mama kepada Adam
3. Belum pregnant untuk anak ke-2
4. Kenal Mengenali pun melalui M.com juga
5. Orangnya simple dan nice mengenalinya..


b. jot down ten (10) interesting facts about yourself and your hobbies
  1. hobi : suka jalan2.., melancong..
  2. hobi : suka bergambar
  3. hobi : suka main GAMES
  4. hobi : suka shopping
  5. hobi : Main GULING2 ngn Iman
  6. Facts : Peminat lauk SOTONG yg tegar
  7. Facts : Paling tak suka MELIPAT kain
  8. Facts : Pemalu pada pertama kali jumpa.. hehehe iyerke?
  9. Facts : Kepingan nak ke AUSSIE..
  10. Facts : Masa kecik aku sangat COMEL.. (wah perasan gitu.. hehehe..)

c. pick your ten (10) more deserving recipients and describe them
  1. Kak Fida - Mama kepada Adreanna. Kenal sebab customer ku...
  2. Kak Zura - Mama Aqil. Orang pertama yg tegur dalam M.com
  3. Suhida - Mama kepada 2boys (razi & Izzat) - Kenal dalam M.com gaks
  4. Kathy - Mama kepada Rayyan. Kenal as rakan2 business.
  5. Natt - Mama kepada 2boys. Kenal dalan friendster, blogger dan juga customer ku
  6. Muhammalina - Ummi afiqah. Member opis yg sudah terjun ke dunia BLOGGER.
  7. Rosmona - Mama Hana. Member satu opis jugaaa..
  8. Chekuna - Mama Hakimi. Kenal di dalam forum M.com juga
  9. Ita - Mama Raisha. Kenal dalam M.com juga. Ruimah yg tak jauh dengan rumah ku.
  10. jiey - mama Rayyan. Mama yang sangat tabah. Juga tak jauh dengan rumah ku.


PhotobucketPhotobucket

8 comments:

Ryn said...

aku percaya, ko sgt sgt comeyy masa kecik..heheheeh..

miemiey said...

SAMA LAH KITE TAK SUKA LIPAT KAIN...BAB JEMUR DAN BASUHNYA MMG CEPAT JE..HIHI...DAH BERAPA BULAN PETNENT YEE...HARAP2 BOY PLAK YEE..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

ryn >> hehehe.. semua org masa baby COMEL kan.. saja nak menUPkan diri senediri jerkk.

mimiey >> bukan kita la yg preggy... member yg beri Tag yg preggy...hehe

alyyani said...

heeh...peminat lauk sotong yg tegar tu mmg la ye sebab selalu nmpk jue masak lauk sotong. sotong lg sedap dr udang kan? heheh...

p/s : bermula diforum rasa makin rapat je sekarang kan :)

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

alyyani >> betul.. betul.. memang suka sotong.. hehehe.. lagi2 kalo ada telornya itu.. memang sedap..

p/s : betul la alya... sonok dapat kawan2 ngn korang semua..

mamashasha said...

kamoo mmg comel jue sehingga sekarang...hehe

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

mamashasha >> hukhukhuk.. bertambah perasan lah daku nieee..

[I][T][A] said...

betul Jue memang comeylah sampai skranglah.. semua orang setujukan.. ada masa nanti ita wat tag jue tu yer..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...