Kawan-Kawan Saya

Thursday, July 15, 2010

Hari ini...

Hari ini... berbatik lah aku ke opis..
hilang sudah kaler pepel di hati..
hanya untuk hari ini sahaja..
esok lusa dan seterusnya pepel tetap dihati...

nak update blog...
mood sangat malas...
nak blogwalking... masa itu sangat terhad..
kesibukan sedang melanda diriku..

simptom2 kemalasan sedang menguasai diriku..
simptom selsema sedang menyerangku...
janganlah demam datang kepadaku..

maaf kawan2... agak merapu sedikit hari ini..
ada benda nak update tapi malas pulak..
jadi aku hanya ingin merapu sahaja ari ini...

perasaan takut sedang menguasai diriku..
bermacam2 main di fikiran...
aduuhhhhh..... 

cepatlah masa berlalu dgn pantas..
tak ku sabar untuk melalui saat2 yang indah itu...
3bulan sahaja lagi untuk aku merasainyaaa...

amiiinnn.....


p/s : maaf ayat tonggang terbalik kerna aku agak sengal arini... hehehehe...

6 comments:

alfa juliet said...

takpe buat la ayat sengal cemana pun, akak tetap baca blog ko..hehe

alyyani said...

3 bulan sahaja lagi utk? mmg mood swing betul jue ni :)

az rina a.k.a jaijina said...

mood jue swing ni..semlah kite, time mood swing ni nak hadap blog po tak lalu..

az rina a.k.a jaijina said...

mood jue swing ni..semlah kite, time mood swing ni nak hadap blog po tak lalu..

mamashasha said...

jue, sekali sekala mood swing layan kan aje jue? another 3 mths nak ke tanah suci ke jue?

fazilzura said...

now berbatik pulak ke?
aci tepek gambo dak jue.. heheheh

3 bulan ? pe tu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...