Kawan-Kawan Saya

Monday, July 19, 2010

Bunga Dari Floria..

Petang masa balik keje tadi, sempat aku singgah Floria.. Untuk mengutip bunga FREE. hehehe.. member yang balik kul 4.30 siap kol.. sape nak bunga FREE leh dtg Floria kutip... hahahaha..!!~ benda FREE sapo tak nak kan?? So, balik keje tue, aku pun singgah untuk mengambil bunga2 Floria.. daripada dorang buang, baik dorang bagi kat org kan? tak mcm tahun2 yg lepasss... hancus musnah semuanya..

Iman mesti suka bila aku bw balik bunga. Dia dah la suka bunga.. Masa bawa jalan2 kat Floria ahad lepas, kemain sonok tul diaa.. bunga cantek2 belaka..

So, inilah hasil tangkapan aku :

penuh bonet kereta. Sit belakang pun aku sumbat gaks.. kalo keta aku besar, lebih dari ini aku kutip.. hehehe.. ada yg siap bawa van lagi..









ini antara hasil tangkapan dari aku... hehehe.. 

Ini pulak gambar budak yang excited dengan bunga :
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
datang untuk memetik bunga



bunga mana satu menjadi pilihan?

bunga ini menjadi pilihan??? takla... dia suka bunga putih.. yg macam selalu dia petik kat umah nenek dia.. kalo bg kaler lain, dia akan amik tapi tak teruja dgn bunga putih.. hehehe

pas  nie leh la iman berseronok dgn bunagaa..

7 comments:

Mommy Prince said...

Comel dak iman nih.hehe.. dalam hati ada taman bunga rupenyer.ngeh3.

Jue same lah ngan danny. masa kat floria arin dah sound dia jgn usik.tgk je.sebab tangan dia turun nk menggomol bunga2 yg cantek2. tuh..hehehe

Mommy Prince said...

Comel dak iman nih.hehe.. dalam hati ada taman bunga rupenyer.ngeh3.

Jue same lah ngan danny. masa kat floria arin dah sound dia jgn usik.tgk je.sebab tangan dia turun nk menggomol bunga2 yg cantek2. tuh..hehehe

alfa juliet said...

sampai bila floria ni jue? ingat minggu ni baru nak gi putrajaya, jejak masjid

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

arin >> hehehehe.. jue biarkan je dia amik.. sebab takde tulis jgn sentuh.. hehehehe... mmg dia minat ngn bungaa..

alfa >> ala kak... ahad aritu last day... takpe, tunggu next year...

alyyani said...

jue, banyak nye hasil kutipan! mesti ceria je luar rumah jue skang ni kan. ade macam2 jenis bunga. iman suka sgt la tu ye :)

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

alyyani >> hehehe.. FREE ajer.. itu yang kutip banyak2.. hehe.. bunga kekwa tue mst tak tahan lama.. yang lain hopefully menjadi laa.. :-)

fieza said...

Wah bestnya dapat bunga free..nak beli bukan sikit duit nak kena kuar tue jue..meriah la taman jue nanti..Iman flower boy..cuteeee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...