Kawan-Kawan Saya

Monday, July 19, 2010

ber"WIFI" di rumah....



 Sekarang dah boleh ber"WIFI" di rumah.. Sabtu lepas, aku and asben ke Low Yat. Asben aku hadiahkan lappy untyuk aku.. iyerla... selama nie pakai dia punya jer.. sampai berebut kadang2 tue.. so, dia xnak ada gangguan, belikan lah satu untuk hadiah besday aku.. hehehe.. even besday seminggu lagi.. claim awal2.. sbb nnt ada hal lain pulak...
.. hehee

So, alang2 dah beli lappy. Takkan pastue nak berebut BB pulak kan? so, carilah satu modem yang leh cucuk BB. So, leh berwifi lah kitorang kat rumah tanpa berebut2 daaa..Tak  yah gaduh2 daaa... iyer tak?..
So, keje pun senang sikit... Aku nak update blog pasnie aruslah kena laju.. iyer tak?lately, aku sangat malas nak update blog.. mcm2 cerita dah terkumpul.. nak kasi cerita jer agaka
 swing sikit.. Blog sendiri pun dah jarang terjah.. Apatah lagi berblogwalking... tak sempat...

Insyallah esok lusa aku update citer yeaa.. :-)

6 comments:

Mommy Prince said...

caiyokk..caiyokk

hehe..laju skit berupdate.ngeh3..

samelah kite.. dulu arin pun duk berebut jek.last2 beli sebijik.

az rina a.k.a jaijina said...

wahh, beshnye dapat adiah lappy..pasni harus laje jek update tau, hehehe..

AieZa said...

wah.. menarik nih.. BB bole buat wifi.. aku baru tau nihh.. bagus2..

suhida said...

wah jue.pasni lagi giat ler berblogging.epi besday in advance tau.kuikui..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

arin >> hehehe.. sejak gi umah arin la baru terpikir nak berwifi.. now, dah ada lappy sendiri haruslah kena ada wifi.. iyer tak?

rina >> insyallah.. akn usahakan niee.. hehehe

k.aieza
>> aah.. boleh.. beli jer modem yg leh cucuk BB.. senang.. semua org leh guna..

k.suhida >> insyallah.. akanm di usahakan.. tq k.sue.. :-)

alyyani said...

oh broadbanc bole buat wifi ke? broadband ape jue? bole la tuka. samala kita dok berebut broadband je. huhu... jue sebagai tokey butik online mmg harus la ada wifi kan? heheh..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...