Kawan-Kawan Saya

Monday, January 31, 2011

Nak bertukar tapi... mendukacitakan... :-(


Dah lama berhajat nak beralih dari broadband ke streaymx. tapi belum kesampaian. Then ada bertanya mengenai Unifi dan berminat sangat2 unifi nie. Hanya tambah sikit jer dr streamyx leh dapat pakej macam2... Alang2 peluk pekasam biar sampai ke lengan.. iyer tak..?

tapi amat mendukacitakan bila.. dapat tau nie :


Kawasan Bandar Baru Salak Tinggi belum ada coverage lagi la pulak.. Aduhai.. frusssttnyaa!!
Kalau nak register streamyx ada contract 2y pulak.Tapi, streaymyx pun tgh ada promosi FREE INSTALLATION... errmm sedang berpikir2 niee.. 

Bilalah pihak TMnet nak on coverage Unifi kat area salak tinggi.. tak sabar laks nak tunggu.
sebab dah tak tahan pakai Broadband niee.. Mahal....

1 comment:

alyyani said...

betul tu jue. kalau ada option tukar ke unifi better tukar je. sebab bill streamyx pun rm110 kan. tambah rm40 dpt unifi. 10 kali laju. harap2 la cepat dpt coverage ye, unifi ni bagus utk org2 business mcm jue ni:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...