Kawan-Kawan Saya

Friday, January 21, 2011

Get Ready untuk di hantar Servis

Last week balik Ampang, cari semula dimanakah letaknya my Spectra3 nieh. Masih elok berada di atas almari. Setelah hampir 2thn di simpan, jadi perlulah di keluarkan semula untuk di pakai bulan 3 nieh.. hehehe.. motif sebenar adalah untuk di hantar servis dahulu.

Takla nnt pakai rasa tak best jer kann.. Dah lama tak guna dan aku ingat ada pernah jatuh beberapa kali di sebabkan kelasakan aku sendiri. hehehe...

Masih di simpan elok dgn covernya sekali

isi dalamnyaa... bottle storage masih lagi aku lum kuarkan lagi..

ada contact number untuk pusat servisnya.


Ni alamat untuk di hantar servis :

Histopoint (Malaysia) Sdn Bhd

No. 5 1St Floor Jln Ss18/6 Ss18 47500 Petaling Jaya Selangor, Petaling Jaya 47500, Selangor
phone: 603-56317288  
fax: 603-56317280


p/s : tak sabar pulak nak menggunakannya setelah sekian lama tersimpan...

2 comments:

MaMa aDaMaQiL said...

jue mkin teruja nat nk milik s3 ni..
doak' ade rezeki utk nat beli plak yer..cayok2 bf mommies :)

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

mama adamaqil >> natt, jue suggestkan belila s3 nie.. senang nak handle.. jue suka pakai s3 nie sebab tak sakit, production pun leh tahan la jugak..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...