Kawan-Kawan Saya

Wednesday, January 19, 2011

1st time for him...


Ahad lepas, buat pertama kalinya kami membawa iman menaiki LRT sebagai kenangan untuk dia. Dah nama pertama kali, nampaknya muka dia sungguh excited! suka dia dapat naik LRT.. Katanya naik keretapi.... Pandangannya ke sana sini... Tak melepaskan peluang tgk apa yang ada.

Kami menaiki LRT dari Cempaka - Plaza Rakyat untuk ke Mydin sahaja. Di samping bawa iman naik LRT, kami juga nak ke Mydin. nak beli sikit barang kat Mydin...

Masa mula2 naik.. kiri kanan di pandangnya..


sedang memerhatikan sesuatu.. dan kejap2 dia nak berdiri..

Masa on da way nak balik daa.. Setia menunggu tren datang..


Next time leh naik lagi memandangkan iman pun suka jalan2 naik LRT.. Kalo nak shopping, xlaratlah nak naik LRT.. Penat nak membawa barang. Kalau just nak jalan2.. boleh la bawa..
hehehe...



6 comments:

fazilzura said...

heheh akak x penah bwk akil naik lrt lg jue, akak bkn pe takut akil wat consert plak kt dlm tu kang..

nome said...

cayaklah iman...behave tol dia naik lrt..so pasni bleh la jue bawak dia selalu...

Noor said...

mesti iman suka benor nih naik train..yolah 1st time kan...!!!

ieda said...

bagusnya dia duk diam,kalo ank2 ida mau huru hara..klo jln2 ok lah tp nk shopping x sesuai kan nak bwk naik nak2 tgh sarat ngandung..

suhida said...

hoh jue..larat lagi naik lrt tu..klu k.su da serender da..nak bwk perut lagi.hihi..
sonok iman eh dpt naik lrt. :D teringat razi masa first time naik lrt.

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

k.zura >> try la bawa.. saja jln2 jerr.. takyah la redah KL.. nnt penat pulak.. just naik dan turun jer.. hehe

k.nome >> 1st time mst behave kak.. sebab teruja kot.. kalo dah selalu, mstlah dia mcm tak kisah dah tuee.... ini mata asyik melilau jer..

k.nor >> aahhh.. suka bebono.. sampai nak naik lagi lah katakan.. Nasib nampak muka kepuasan.. kalo tak, mst ngamuk daa..

ida >> kalo nak shopping mmg tak sesuai sgt bawa anak naik LRT nieh.. dgn nak handle dia, nak bawa brg lagi.. mmg penat pun.., haritu pun just beli sikit jer dah rasa penatnya...

k.sue >> setakat nie larat lagi kalo takat jalan sikit2... tapi, semput gaks tue sebab nak menapak dr bplaza rakyat ke mydin... ekekeke.. kaloke jln tar, mau pengsan agaknya...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...