Kawan-Kawan Saya

Wednesday, December 15, 2010

Selepas Penggunaan Safi Rania Gold

Ingat lagi pada ENTRY INI?

Aku ada janji nak tepekkan selepas penggunaannya kan..? hehehe.. sebelum hampir terlupa, meh aku tepekkan kesan after penggunaannya... Now, dah masuk 2bulan aku menggunakan produk ini. So far, ok jer aku pakai even lambat sikit mendapat hasilnya..

YANG TERKINI :

  agak2nya ada perubahan tak...?


SEBELUM :
model sambilan bersama ialah Iman zafran.. hehehe.. muka model sambilan pun dah berubah... ekekekeke...

inilah dia set yang aku gunakan :

 masih belum abis lagi digunakannya. sangat berbaloi sebab dah 2bln tak perlu beli yang baru lagi.. mungkin tahan sehinggan bulan ke-3.

2 comments:

fazilzura said...

jueeeeeeeeeeeeeee.. heheheh akak pun baru gune kan dlm 2-3 mingu .. mmg nmpak hasil ..
b4 ni ala2 cm jue ler wrna kulit x bape sekata...

akak gune krim je.. yg full set x beli pun

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

k.zura >> ekekeke.. betul2... pakai safi rania gold nie warna kulit jadi sekata.. itu yang best.. then, parut pun dah berkurangan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...