Kawan-Kawan Saya

Tuesday, December 14, 2010

Door Gift


Last week merupakan masjlis perkahwinan adik ipar aku. As a kakak ipar, aku and asben decide untuk sponsor door gift untuk pengantin. Pelbagai benda yang kami pikirkan untuk doorgift nie. Antaranya :
  • Bahulu
  • cupcake
  • kek
  • souvenir
  • candy
  • coklat
1stly yang di tempah adalah lolipop coklat. yang nie, mmg aku decide nak bagi untuk budak2.. menggantikan gula2... Dan terus di tempah denganb Kak Ros akak ipar member.

mcm2 rupa bentuk coklat nie.. aku suka..
sesiapa nak tempah, leh order : Kak Ros (FB)

sticker pula aku tempah dgn : http://stickercomel.blogspot.com/

dan doorgift untuk tetamu, kami decide nak bagi cupcake. Mulanya nak amik dengan Lovely Cakes, tetapi lia dah pindah ke Johor pulak.. xder rezeki.. Then, aku contact x-uitm member Sabby Little Bakerina dan Cupcake-car ntuk buat tempahan. Member dah nak confirm amik cupcake dari mereka... But, sayangnya tak jadi pulak atas sebab2 yang tak dapat nak di elakkan.. huhuhu.. sedihnya.. dah terbayang nak wat edible image gitu... 

last2 kami decide amik doorgift ini shj :

cawan kecik yang di letakkan dlm beg jerrr....

Insyallah ada rezeki nnt leh amik cupcake. memandangkan aku ada voucher disc dgn http://cupcake-car.blogspot.com/

lastly nak tepek lagi gambar pengantinnya :

photograper by Qberphotography

Ingat nak follow wat outdoor photoshop sekali.. Tapi, syg tak dapat nak ikut... huhuhu..
cehhh..!! tingin gaks nak wat photoshoot mcm nieee...
lagi2 kat sawah padi yang tgh menghijau.. like sgt2....


4 comments:

fazilzura said...

ingt jue ambik tart hehehheheh..

choc yek ?? emmm leh bygkan kalau kil dpt , sure comot ler jd nye

* heheh lawo pe jue, wat outdoor sekali ...

nome said...

mmg cantek! soker dgn design cokelat door gift nih...

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

kak zura >> tart tue pun tak jadi gaks sebab kecik sgt... nnt tak nampak gift apa yang bagi.. coklat tue mmg budak2 sukaa.. ramai yg teerus makan jer..

k.nome >> hehehe.. maceh.,. cantek dan sedap juga.. :-)

mai a.k.a ibu leya said...

Jue,
lolipop coklat tu mahal x,brape ek bajet?
akak tgh survey2 utk majlis kawin adik bujang akak nie.. hehehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...