Kawan-Kawan Saya

Friday, December 03, 2010

Gelagat 3 orang budak ini...


Hari ini hari Jumaat. Sekejap jer masa berlalu.. Dah pun masuk bulan Disember penghujung tahun. Tinggal beberapa hari jer lagi nak masuk Tahun 2011... Actually takder apa nak di ngomelkan arini. Just nak tepek gambar 3org cucu Atok Raman dan Nenek Som yang kesemuanya lelaki. Insyallah next year akan bertambah menjadi 5org.. Cuma tak sure lagi adakah lelaki or perempuan..

Wan, nain dan Iman. Mereka beza 1y setiap sorang..


Suka tgk gelagat wan yang debab niee... 

sorang petik daun, semua nak petik juga..

Ginilah rupanya jika kami mempunyai anak 3org anak lelaki yang beza hanya setahun shj.. ekekeke... then, dlm perut ada lagi.. Sungguh Hebat...!!~

me and my sis.. Beza sebulan jer due kami.. Perut sape lagi besar..?? silaaa. syyyhhhh..! hehe..

gambar2 di atas di ambil masa 2week lepas kami ronda2 cameron... hehehe...

4 comments:

nome said...

jue cam ada anak teruna 3 org lak...one big family...lom campo yg dlm pewot tuh...ekeke...

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

k.nome >> itula pasal.. huru hara juga jdnyaa.. last week dah practice,.. Masyallah!! tak terhandle di buatnyaa.. ekekekeke..!!

alfa juliet said...

bestnya pregnant sesama

fazilzura said...

lama x jmp nain .. nmpak dia slim .. biasak le budk2 nk beso , cm akil le jgk .. mkn bnyk, tp bdn slim je.. berat je bertmbah2...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...