Kawan-Kawan Saya

Monday, December 20, 2010

Selesai Majlis Bertandang...

Alhamdulillah..

Selesai sudah semua majlis pernikahan dan perkahwinan adik ipar aku dengan selamatnya.
Semoga mereka berbahagia selalu hendaknya...

Majlois di Raub, Pahang

Selepas beberapa minggu kepenatan, jadi kami memerlukan short vacaion next week.. Insyallah...
Then, terus fokus untuk persiapan menyambut baby baru pulak. Pasni, nak lik ampang.. Rasanya dah lama tak lik ampang even tak jauh mana.. sebab bz punya pasal.. huhuhuhu..


Nanti nak lik ampang, nak kuar kan segala bala persiapan baby seperti barut, bengkung, breastpump dan sebagainya.. Wardrobe iman kat sana pun nak berkemas.. Nak siapkan bilik pantang kat sana.. bersihkan paper yang patut dulu.. heheheh....

Entry pendek sempat kesuntukan masa.. Nanti sambung lagi yea..

Have a nice day dan selamat hari ISNIN.. Hari yang SIBUK berkerja dan hari yang paling MALAS..
ekekekekeke.....

2 comments:

Mommy Prince said...

saya yg malas bekerja arini.keh3..
tak sabar nk g holiday.ngeh3

Jue- cantek pulak warna baju pengantin tu..suka..suka..suka

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

mommy prince >> ekeke.. biasala ari isnin kan..? mst malas.. hehehe.... nak gi holiday ker..?? ke mana..??

kaler purple mmg cantek!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...