Kawan-Kawan Saya

Monday, December 06, 2010

MAHA 2010


Last week akhirnya berjaya juga kami menjejaki MAHA 2010.. sekali, sampai 2hari kami ke sana. Jumaat pas keje dan Sabtu pagi.. ekekekeke.. Puas jalan2 kat sana.. mmg kena gie 2 hari sebab tempatnya sgt besar! kena naik Tram dan rapid bagai.....

letih dan berbaloi.. ALhamdulillah cuaca tak panas... sejuk ajerrr.....
sonok.. sonok.. ekekeke...
sorry letak banyak gambar sebab malas nak upload.. ekekeke.. dan malas nak pilih2...
Monday Bluesss... hehehe.. 

Iman yang suka sgt pada pentassss...  dia siap buat konsert lagi.. hehe

 nengok kambing.. excited bebeno...
 
sempat gaks snap maskot MAHA nie haa...

kat agrobazaar, aku beli sabun susu kambing nie. Dulu zaman sekolah, sabun ini lah aku pakai wat sabun cuci muka... ekekekek.. tetiba rasa tingin nak pakai balik.. so, beli lah.. RM10 - 3pcs...
Yang sabun kotak kuning tue, asben yang beli.. RM1 satu...


2 comments:

~chekuna~ said...

eh..sama lah..kita beli sabun susu kambing saaneh kat MaHA..sbb pernah pakai zaman dolu2...yg kuning tu pun beli..bagus utk kulit kena panau..tak upload lg pic..tu yg tak terupdate lg..he he..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

k.na >> sama ekk..?? itulaa.. tetiba teringat zaman dulu2.. itu yang beli tuee.. hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...