Kawan-Kawan Saya

Monday, December 13, 2010

Selamat Sudah Majlis Persandingan Kami....


Alhamdulillah... 11 Disember 2010 selamat sudah Majlis Persandingan kami...

Amacam?? ada gaya pengantin baru tak..??? hehehehe.....

Upsssss..!! tipu jerr.. bukan Majlis Persandingan kami..

Tapi...
Untuk pengantin ini :
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Pasangan Ain dan Zul iaitu adik ipar aku laaa.. hehehe...

Tema ORANGE.. i likeee orangeee.. kasi UP sikit kaler kan..? baru nampak ceria.. hehe

Start last week mmg agak kesibukan sikit sebab menguruskan majlis perkahwinan ini.. Biasala adik badik tak ramai.. itu yang jadi sibuk sikit dan memandangkan ayahnya pun xder.... So, alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar.. Amiiin...


Selamat Pengantin Baru buat
AIN & ZUL

dengan ucapan :

Semoga Berbahagia dan selamat Menjalani alam rumah tanggan dengan penuh kesabaran.. Insyallah...

6 comments:

marinahunny said...

tgk org kawen teringat masa mula2 kawen kan? hehehe

az rina a.k.a jaijina said...

wah jue, tingin nak naik pelamin sekali lg eh?..

fazilzura said...

SELAMAT PENGANTIN BARU AIN & HUBY ... semoga kekal bahagia ke akhir hayat ...

* i like oren too jue...

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

marinahunny >> ekekeke.. itu yang jadi tingin nak bergambar atas pelamin tue.. heheh

rina >> sebab tingin yang amik kesempatan bergambar niee.. hehe

k.zura >> tq.. aah.. oren itu menyerlah kejelitaan ku.. ceeewaaahhh..!!

Anonymous said...

I hadn't noticed atanayuiman.blogspot.com before in my searches!
I finally made the decision to post a remark, and let me tell you this is another very powerful post. I’ve been reading through some of your old posts and have been checking out your blog frequently|Hey there, I really like your article.

kATHY said...

ohhhhh kantoi, dh boyot baru nk bersanding kah kah kah...gurai je...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...