Kawan-Kawan Saya

Tuesday, December 28, 2010

Welcome the new baby again!


Alhamdulillah sorang lagi kawan baik masa belajar dulu bersalin pada 13/12/2010 yang lepas. Mendapat baby girl secara ceaserean di Hospital Selayang. Cukup untuk tahun nie kawan2 aku banak. Then, sambung next year aku pulak nak banak.. ekekeke.. Zta, marin and zurah, sebaya la anak korang yeaa. anak aku jer terlepas ke tahun 2011. Kalo gtak, ikut due zura bulan 1.. but, dah banak awal kan.,.? so xjadi geng la kita.. hehehe...

Sempat la juga kami menjenguk anak zura Ahad lepas. Kecik molek anak dia.. 2.3kg jerr.. aku takut nak pegang baby kecik2 nie.. hehehe.. Iman dulu 3.18 kg berani la nak pegang. Yang nie mcm kecik sgt.... Hopefully, juandis amna cepat baik yeaa.. minum susu ibu banyak2 sikit yeaa...

Welcome the New Baby Girl!

Name of Baby : Nur Amna Shafiyyah
Mother's of Baby : Siti Azurah
Berat : 2.31kg
DOB : 13/12/2010
POB : Hospital Selayang
Ceaserean

bersama kawan2 yang lain dtg melawat baby.... 

Iman yang sgt excited tgk baby... nak di ciumnya berkali2.. riso nengokkan dia. takut main terjah jer baby yg kecik molek nie..

Lastly;

Tahniah buat Zura dan Herman.
Selamat Menjadi ibu dan bapa kepada seorang baby yang chomel!

1 comment:

fazilzura said...

tomei nye bby dia...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...