Kawan-Kawan Saya

Monday, February 28, 2011

Bersarapan Pagi @ Mcdonalds!

Malam Jumaat dah terpikir dalam kotak pikiran nak buat apa esok harinya (Sabtu).. hehehe. memandangkan dah lama tak makan b1st pagi @ mcdonalds, terus cakap ngn asben awal2.. esok kita ke Mcd yeaa.. Nak makan PANCAKE @ HOTCAKES.. lama tak makan.. hehehe

So, seawal 8pagi dah gerak ke Nilai sebelah tapak jer niee.. Then, pastu leh kker Giant nak cari diapers dan susu iman.. Memandangkan Giant ada buat harga promotion kat sana. Termurah berbanding hypermarket yang lain... Giant nie kalo ada promotion mmg murah, kalo xder.. Harganya mmg melambung mahal...

dia pun suka pada pancake Mcd nie


Inilah pancake yang di idam2kan.. hehe


Budak nak makan sendiri.. kelakarnya, amik 1set breakfast tue.. tapi, sampaikan kami bertiga berebut pancake yang ada 2 keping tue jerr.. so, apa lagi kena order ala carte la pulak.. hehehe...

Gambar ini membuatkan sungguh menyelerakan!

Selebihnya yang tak makan tue, silalah tapau yeaaa.....

dan last sekali...

Iman suka gie tesco.. Bila nampak jer tesco dia akan kata ":teko.. teko.. nak teko!".... Bila dah nampak tue, merengek2 lah dia nak ke sana.. sorry lah yang, tesco nilai nie lum buka lagi laaa.... nnt dah buka kita gie yeaaa...

 Tak lama lagi bukalah tesco nilai nieee.. So, xyahlah kami tesco yang jauh2 pasnie.. Yang dekat akan di buka bulan 3 niee.. Best!

2 comments:

nome said...

jue...sedapnya pancakes tuh...ni yg rasa nak berbekfes pg2 kat mcdonald :)

selamat bersopping di tesco nnt...dekat sket kat umah...x yah la jue nak gi jauh2...

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

k.nome >> itulaaa...mmg sdap! slalu gaks makan dulu.. now, dah kurang.. itu yang dok teringat jerrrr.. hehehe... last2 asben pulak jadi ketagih dgn iman2 sekali suka... hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...