Kawan-Kawan Saya

Monday, February 07, 2011

I'm A Girl :-)

yessss..!! 
I'm a GIRL...!!

tapi bukan sy yang bersalin tau..
Alhamdulillah my sister dah selamat bersalin semalam (Ahad 6/2/11) Jam 1.39ptg.
di HUKM.
berat : 2.91 kg
Selamat bersalin baby GIRL.

Akhirnya cucu PEREMPUAN atok raman dan nenek som yang pertama.
Seorang bunga di taman telah menghiasi lama kami..

Semoga baby sihat selalu hendaknya.. :-)

yesss..!! baby girl in da house!

baby yang comel bakal di namakana AU..
belum diputuskan lg..


pengalaman bersalin my sis :
Sangat mudah dan senang. Sabtu malam dah kuar tanda darah tapi tak ke spital lagi sebab lum sakit. 
then, pagi ahad dia terus buat kerja berat dengan menukar langsir rumah, cadar katil, mengemop dan sebagainya untuk hilangkan rasa sakit pagi tue. Dan dalam tengahari dia rasa lapar, dia makan KFC.
dan tetiba rasa mcm tak tertahan sakitnya, terus ke HUKM. sampai ke emergency check dah 8cm.
terus ke labor room.. Tepat pukul 1.39pm baby girl dilahirkan secara normal. Alhamdulillah semua di permudahkan...

p/s : berdebar2 pulak rasanya.. pasni my turn pulak.. hehe

5 comments:

alyyani said...

tahniah untuk akak utk akak jue! ni adik nain dgn zakwan kan? best dah complete :D

shah-ila-ain said...

bestnyerrr comel baby tuuu bersihh jerr....hmm..tinggal turn kita lakk nie....adoiiii...seramnyerr hope diberi sakit yg sekejap dan mudah bersalin....amin...serammmmmmmmm!!

Mummy Zara Sofea said...

alaa..cutenye...

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

alyyani >> alhamdulillah dapat baby girl dah.. so, next delivery maybelmbt sikit la tue.. ekekeke

kak mel >> aahh.. pasni turn kita menanti... Insyallah semoga semuanya di permudahkan.. amiin...

mummy zara >> tq mummy.. :-)

Fieza said...

Tahniah untuk akak Jue. Muka saling tak tumpah macam naim n zakuan yer..Hope baby dalam perut ni pun gurl gak..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...