Kawan-Kawan Saya

Tuesday, February 22, 2011

Beg Sponsor...


Sejak menjak pakai beg baru nie, ramai pulak bertanya beli beg kat mana? brand apa? berapa harga..?? Ini yang membuatkan aku tersimpul malu nak jawab. Beg biasa yang takde la lawa mana tapi tak sangka ramai pulak yang berminat.. hehehe..

nak jawab ke tak..? Nak jawab ke tak..? itu yang bermain dalam pikiran aku bila orang bertanya. Malu i laaaa.. hahahaha.... Malu ada segan pun adaa... Sebab i tak mampu nak beli beg mahal2.. Pakai beg sponsor sudah... hehehe....





Inilah dia beg yang orang dok tanya2...

Sebenarnya my handbag yg biasa pakai kaler PINK tue dah abis koyak rabak.. almaklumlah 2thn dah pakai kan.. itupun beg sponsor (hadiah) from my makcik.  Then, nak beli beg lain belum berkesempatan. beg yang ada semua yang jenis small size.. i dislike sejak pas ada anak nie.. Nak handbag yang besar2 jer....

So, bila balik umah mak, jumpalah balik beg di atas nie,, errmm,, gud nice! ok lagi.. amik dan di buat pakai pergi balik kerja dan kemana2.. ekekeke..

But, tak tak sangka ramai pulak yang minat.. but, lagi sekali nak cakap i malu sapa yang sponsor beg nie.. tapi, kena bgtau juga sebab supaya tak de yang bertanya lagi... hehehe

Nak tau beg sponsor dr mana..???

sila lihat logo ini :
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



Beg sponsor by PUTERI UMNO...

hehehe.... sebab tu i malu..
Beg nie dapat masa kempen Pilihanraya dulu.
So, pasni sapa terjumpa dgn i jgn tegur2 beg nie yeaaa... hehehehe,... :-)

tunggu abis pantang nnt la i cari beg baru... Skang xder mood nak shopping beg. Lagipun tggl beberapa week jer lagi nak bersalin dahhh....


6 comments:

nome said...

umang ai..walaupun beg tu disponsor..tp kiut la...lawa la jue...akak mmg minat beg2 besar gabak nih...senang nak isi byk brg...kahhhhhhhh

BabyAndKids said...

kak nome >> hehehe,.. itu yg malu nak jawab tue... beg sponsor form umno.. ekekeke

rina a.k.a jaijina said...

ekekeke, walaupon di sponsor tp tetap ramai yg berkenan kan..

BabyAndKids said...

rina >> ekekekek.. itulahhh.. ramai pulak yang berkenan...

alfa juliet said...

cantik gak beg pueri umno..kikikiki

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

alfa >> hehehe... cantek kerr..?? sebab tue kot ramai pulak yang berkenan...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...