Kawan-Kawan Saya

Tuesday, December 15, 2009

@ Embun Pagi..

Keesokan pagi hari..
awal pagi dah bangun untuk get ready merasmikan embun2 pagi di padang Palace of the Golden Horses niee.... Orang kata nak bagi anak cepat jalan, kena jalan di atas rumput embun2 pagi.. Kebiasaanya kitorg dapat rumput2 biasa sahaja.. So, dah sampai di sini, haruslah kitorg merasmikan rumput2 di sini pula.. dont worry, rumput di sini boleh di pijak...

so, layankan jer laaa..

testing.. testing..

muka menjerit sakan nie..

1,2,3....

jalan-jalan.. posing kejap..

ala.. dah macam photoshoot la pula..

sampai duduk2.

lihat kepada tasik..

nie berposing depan kolam mandi.. selepas bertatih, kena ke arah kolam mandi la pulaks.

excercise sebelum mandi..





PhotobucketPhotobucket

4 comments:

fazilzura said...

bagus bwk iman jln kaki ayam atas rumput... cepat2 le iman leh lari2an ...

Ryn said...

dah siap swimming suit tuh...peh jalan2 leh renang2 plak...best2...even short vaccay, yg penting quality time together tu kan...

alyyani said...

cantik nye view di embun pagi tuh. moga iman cepat jalan & lari2 eh.. :)

nome said...

cantek tol view..ala2 kat obersea gitew...korang leh wat model iklan batuk cap ibu anak plak...jgn mare ye jue!...ekeke...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...