Kawan-Kawan Saya

Tuesday, December 22, 2009

Inilah hasilnya....

Ingat pada ENTRY ini..?
So, inilah hasilnya dari Projek yang pernah kukatakan dulu...
Alhamdulillah dapat juga ku siapkan sebelum majlis bermula..
Takut sangat tak siap di sebabkan KeBIZIan aku yang melampau.. dengan nak masuk rumah, nak bersihkan rumah, masalah dengan contractor, masalah itu, masalah ini.. dotttt....
di tambah lagi dengan si kecik yang dok mengacau....dengan nak berkepit dengan Ibunya sahaj.. letihnya aku... selepas semua ini selesai, baru sekarang rasa REDA sedikit....

Hasil yang tak seberapa..



Lambakan Bunga DIP

untuk di buat apa yea..??

untuk dibuat ini... hantaran pertunangan..
dan inilah hasil kerja tangan ku yang tak seberapa ini..


dan selebihnya di hiasi untuk yang ini :


pelamin comel dari ku jua..

** Mula-mula takde pelamin.. Tapi, atas permintaanya, aku buatkanlah juga sementara tgh rajin dan idea datang dengan mencurah2.. hehehe.. MOOD rajin nie kadang2 ada.. kadang2 ZERO interest... (rasa macam dah jadi macam mak andam la pulak.. hehehe.. perasan jer lebih nie..)



PhotobucketPhotobucket

14 comments:

mamashasha said...

cantik.....kreatif jugak jue ni rupenye...blh ambik tempahan ni...

oYa said...

wow!!! cantik menarik tertarik ni....

-:- Zafran BabyAndKidsCollections Enterprise -:- said...
This comment has been removed by the author.
Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

mamashasha >> ala ka bed.. wat untuk suka-suka jer.. lagipun minat gaks at benda macam niee... dulu hantaran pun wat sendiri gaks...

oya >> maceh.. tapi wat simple jer.. kalo nak yg lagi meriah memakan masa yang lama gaks nak wat nieee...

MAS said...

hmm..kalau minat ape salahnya..part time wat decoration utk hantaran..mas dulu pun hantaran tunang & kawin buat sendiri..lagi puas hati nak design macam mane..hehe..adik mas pun buat sendiri gubahan utk hantran kawin thn depan..insya allah..teruja nak tengok gubahan sendiri..hehe..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

mas >> betul la mas.. kalo tempah kat org pun mahal gaks kan.. kalo wat sendiri memang puas hati.. even tak cantek mana pun.. lagi satu kita pun rasa snok..

M@L@ said...

cantek semua hantaran pandai gak adik hias kalo akak yg buat mesti x jd nyer....

fazilzura said...

wahhhh akak pun suke... huhuhu leps ni turn akak plak nk wat hantaran tuk pak usu .. hrp2 dia dh suh org lain, daku ni x bape nak sihat .. huhuhu jgn last minit udah .. tp jd mak andam tu wajib tuk ku huhuhu

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

mala >> bukan pe kak.. sebab nak beli bunga dip siap nie mahal kosnya.. itu yang try belajar sendiri.. dapat cut cos lebih 70%. bila dah dapat buat sendiri, rasa puas hati.. kan..

kak zura >> jadi mak andam../ dasatnya... pandai nyolek org ekk..? jue tak pandai la kak.. hehehe.. nnt jadi apa ntah..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

mala >> bukan pe kak.. sebab nak beli bunga dip siap nie mahal kosnya.. itu yang try belajar sendiri.. dapat cut cos lebih 70%. bila dah dapat buat sendiri, rasa puas hati.. kan..

kak zura >> jadi mak andam../ dasatnya... pandai nyolek org ekk..? jue tak pandai la kak.. hehehe.. nnt jadi apa ntah..

nome said...

canteklah...very kreaptip...i loikeeeee!!!

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

nome >> toce.. toce... hentam kromok gaks tuee..

Ryn said...

sungguh cantek ok!
siyes cantek!!

siap ngn pelamin segera tuh...betol2 dah ada feel2 mak andam kan...hehehehe

REANIMATIONQ said...

MAJLIS PERTUNANGAN NUR AIN EK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...