Kawan-Kawan Saya

Monday, August 24, 2009

Untuk Semuaaaaaa....


:::: SalaM Ramadhan ::::


Agak terlewat sedikit nak ucapkan salam RAMADHAN buat semua kawan2ku, pelanggan2ku dan tak terlupa untuk pembaca "silent reader' ku..

Special terima kasih kepada kawan2 yang antar ucapan kat shout box ku itu.. sori, xsempat nak balas msj u all.. (bz sgt ker aku nie) hehehe... so, aku buat entry khas untuk u all semua.. Muaaahh..!!

dengan ucapan :
  • selamat berpuasa
  • selamat bertarawikh
  • selamat menlayari hari2 ramadhan dengan indah sekali..

special dedication dari kami :
Shahrul, Jue dan Iman Zafran.



PhotobucketPhotobucket

9 comments:

fazilzura said...

SALAM RAMAHDAN jue..

akak nk mintk maap andai kata sepandjg perkenalan kite, ada terkasar bahasa ke , terguris hati ker ... harap di maap kan ..

suhida said...

jue,slmt berpuasa juge...
smoga ramadhan kali ni lebih diberkati Allah.

saveme_zero said...

selamat berpuasa jue. moga ramadhan ni diberkati.

NurShahFamily said...

salam berpuasa gak tu jue sekeluarga

mama auni firdina said...

jueeeee..slmt berpose ekkk..hihiih=p

alyyani said...

selamat berpuasa utk jue sekeluarga :)

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

to all members >> thanx a lot.. selamat berpuasa juga.. :-)

Bed said...

selamat berpuasa utk jue & family..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

bed >> selamat berpuasa kak...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...