Kawan-Kawan Saya

Tuesday, August 11, 2009

::: Besday Bash Izz Zaharin :::

Sabtu lepas, aku menghadiri besday bash Izz Zaharin. Anak cute kepada pasangan Kak Wana & Eddie.. Thanks a lot jemput kami dtg besday bash Izz yg sangat MERIAH & MERAH menyala..... hehehe..

Sian Izz tak sihat masa besday bash dia.. Its Ok.. Izz tetap maintain COOL...
so, apa yang terjadi masa besday bash...??

Layan kan jer laaa...

berposing dahulu

One Happy Family

bersama dengan Bloggers yang lain

bersama dengan Ryn & adam

sebelum nak balik, iman sempat bermain2 dengan belon.. main kejor laks...

curik pic dari Ryn... Anak aku ker nie..??

iman termenung ker..??

To:
IZZ ZAHARIN

" Happy Birthday To you "

** Thanx to Kak Wana & Family...



PhotobucketPhotobucket

7 comments:

fazilzura said...

besh nye ..
akak x tau plak wana ada wat bday party

KasiH said...

aku terpegun ngn suara iman...wow...hebat...pitching tak lari tu...sonok tgk dia kejat belon sana sini even dia dok merangkak kan..

ai said...

amboiiii...merah tu! ceria.. :)

jaijina said...

sampai tergolek2 iman kejar belon tu ye..

time posing duduk tu encem tullah iman..terpaut mak2 kat luar sane nak jadikan menantu kan, heheheh..

Ibu Mifzal Arsyad said...

ala...comelnya iman merangkak kat lantai tuh..sure x takut kat org lain kan..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

kak zura >> aah.. dia wat sabtu lepas.. dia xjemput ramai org...

kasih >> haaa.. itu ler pasal.. suara nyer memang nyaring ya aamat.. suka menjerit2.. kalo org jerit ngn dia, dia akan balas lagi kuat.. sapa nak lawan jerit ngn dia..???

hehehe..

ai >> merah itu kan sexy.. hehe


jaijina >> untie rina nak jadikan iman menantu ker..?? iman masih kosong lagi nie.. heheh


ibu mifzal >> erm... dia takut or
g sebenanrnya.. tapi kalo dah kena gaya dia... xigt org daaa... bukan main lagi dia duk mengejar belon tue jer..

jaijina said...

iman still available ek? nak kene isi borang dulu tak? hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...