Kawan-Kawan Saya

Friday, August 28, 2009

Contest : " BEAUTIFUL BABY SEARCH CONTEST "Looking for Beautiful Prince and Princess"


banner untuk contest

~~ Contest kali ini aku sertai adalah anjuran dari Mommy Zara. Disebabkan ramai yang JOINt, jadi aku pun nak turut serta la.. saja jer nak meramaikan lagi contestant.. hahahaha...!!~ boleh kan..?

untuk peserta aku adalah :

Nama : Muhammad Iman Zafran Bin Shahrulizam
Tarikh Lahir : 13 Ogos 2009
Umur : baru jer setahun
Jantina : sudah tentu TERUNA

gambar yang dipertandingkan:

:
:
:
:
:
:
:
:
:

Syarat WAJIB yang dipenuhi adalah meletakkan gambar anak yang comel dan gambar anak bersama mama atau ayahnya.

Gambar 1 :
Iman yang bershaja.

Iman seolah2 sedang beraksi macam GIMNAS negara. Comel tak dengan aksi ini..?? hahaha... dah mcm gugurl laks aku nengok aksi cam gini... Nak jadi GIMNAS...?? xmo la sayang... Xsesuai rasanya.

Time bila gambar ini di ambil?
  • Ketika gambar ini diambil, iman sedang merangkak2 nak ke bilik kakak aku untuk mencari kawan seGUSTI dia.. Tapi, sepupunya itu tidak ada dalam bilik.. Then, dengan tidak semena2 dia berGIMNAS kat situ.. hahahaha...!!~

Gambar ke-2 :

Iman bersama Ayah

Like Father Like Son

Time bila gambar ini di ambil?
  • Gambar ini di ambil semasa menghadiri majlis perkahwinan sepupu aku kat Batu Pahat johor. Masa nie kitorang nak gerak lik KL da.. Tetapi sebelum itu, sempat lagi bapa dan anak berposing di depan pintu gerbang pengantin.. Macam syok jer ekk...

Tarikh Contest :

11 August 09 hingga 31 August 09


** nasib sempat lagi aku hantar penyertaan nie last minute.. hehehe..


PhotobucketPhotobucket

6 comments:

miemiey said...

ramai tul masuk contest ni..saya tak de peluang masuk sbb takde bb tecik..huhu...cuma happy kawan 2 masuk contest je laa...semoga berjaya yee...imam cam bb girl plak cam gimnastik..hehehe...

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

gud luck hehehe

alyyani said...

hahahah.. suka sgt tgk gmbr 1st iman tu. serious sgt comel & lain dr yg lain dlm banyak2 gmbr yg alya tgk. :D

Bed said...

contest lagi???gud luck jue...aah iman cam gimnas kan....suke akak tgk!

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

mimiey >> ahakss..!! aah.. nengok ramai tul yang suk contest nie.. kite sajer jer nak joint.. hehe

tinie >> hehe... maceh2..

alyyani >> aah.. sajer kasik gambar lain dari yg lain.. asyik bg gambar close up jer.. busan laks..

bed >> nak jadi GIMNAS.., xboleh laa.,.. na nak... hehe

jaijina said...

heheh, iman berenang ke tu? comei gitu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...