Kawan-Kawan Saya

Friday, August 21, 2009

Terkejut Besar......!!!~


Semalam balik Opis, aku tak perasan lagi ada satu bungkusan kotak untuk iman. Then, after asben aku balik terus dia tanya aku ada beli barang paper ker kat online. Aku cakap ada.. Tudung. Naper? aku tanya.. selain itu, ada? aku jawab xder... Abistue saper yg anta satu bungkusan besar kat atas tue..??

Erm... terpikir gaks aku.. saper laks yg bagi. Terus aku berdezuuupp ke atas nak tengok bungkusan itu. then, aku ternampak kotak yg bertulis nama "Muhammad Iman Zafran".

Inilah kotak yang tertulis nama Iman

dah buka baru aku tau dari siapa :

Rupanya dari Eizz Eiyman laaaaaaaa... terkejut giler aku kak E-car bagi present untuk Iman. Thanx a lot kak.. Tak sangka tul daku. Tp, mana dapat alamat Jue ekk..?? huhuhu..!! mcm tak caya jer..

nak tau iman dapat apa..??

iman dapat nie... So sweeettt...!!

dan yang ini untuk aku...

Barangan HPA.. kerna JOINt kuiz Teka-Tekuk.. hehehe...
Bestnyerrr...


p/s : to kak E-CAR & Family......... Terima kasih atas present untuk Iman dan juga gift untuk kami sekeluarga.. Lain kali leh dapat lagi... :-)




PhotobucketPhotobucket

9 comments:

KasiH said...

rezeki korang ank beranak...alhamdulillah..~

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

kasih >> itu lah... rezeki datang bergolek kan..?? alhamdulillah...

alyyani said...

wah, iman dpt present lg. kan jue buat banner kat blog jue, kat situ kan ade alamat umah. mungkin e-car dpt dr situ. betambah lg 1 present iman. yeay!

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

hye jue..
sorry fr a belated-pressie.. well, spatutnye kan mmg weolls nk join bsday bash aritue..tp gara2 rusuhan kt kl tue, Mr.Hubby x bg turun kl..huhu..(hampess btul dorang yg buat rusuhan itew).. so, disbbkn pressie mmg dh beli then k.e-caR pos gak lar..tau yr address pun tgk kt blog nie lar (yerp, u're rite alyyani!).. yg hdh teka-tekuk tu laks, bru k.e-caR perasan yg jue x bg address dlu.. tu yg tak terpos2 hdh tue.. so, ms nk pos pressie Iman, bru t'ingt hdh teka tekuk dlu.. huhu..

again, sori yer lmbt..better late than never rite!

Mama_Aqish said...

wah..sonotnyer dapat hadiah....comey bear2 tu

ai said...

erk! Jue...tudung x sampai lagi ke??

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

bestnya ..hadiah birthday lah eh???

Bed said...

jue...thx for the present ye..susah2 jue post tuk shasha..akak ni ha tak sempat lagi nak post present iman....next week eh...

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

alyyani >> aah la... mungkin gaks.. lupa laks.. hehehe..

kak e-car >> its Ok kak.. Thanx a lot bagi pressie tue.. xsangka tul akak nak pos pressie tue.. hehehe.. suka sgt la kak...

mama aqish >> aah.. sonok.. dapat pressie dari kawan2...

kak ai >> dah sampai kak.. tapi, xde org kat umah.. kena pie amik kat pejabat nnt..

tinie >> aah.. adiah besday untuk iman..

kak bed >. its OK.. sori xdapat dtg aritu.. ada kes emergency... :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...