Kawan-Kawan Saya

Monday, August 03, 2009

::: Picas dari member OPIS Ku :::

Ini adalah picas pertama yang aku terima dari member opis aku.. kawan2 yang lebih kurang sebaya jer ngn aku.. Dulu sama2 induksi.. masing2 bujang dan solo lagi.. skang nie dtg dengan anak2 dan asben pulaks. hehehe.. masing2 dah kawin dan nak kawin. dan yang mum to be pun ada gaks.

layan gambo jer la ekk.. sebab korang semua mesti nak tengok picas jer.. hehehe.. tul tak..??

Lin & aqil, Aku & Iman, dan Na & Fiqah.

Aqil 5bula, Iman nak 1thn, Fiqah 4bulan.

Dari kiri : Sal (bakal menjadi pengantin bulan 10), lin, aku, Na & awen (bakal jadi ibu bulan 11 nie)

Thanks yea datang memeriahkan majlis besday iman.... hehehe.. ader ke bau2 masam berdiri sebelah aku..?? tak sempat aku nak tukar baju Vogues.. hehehe.. dari pagi sampai ke petang baju tue gaks.. Nasib ada kaler merah gaks.. BZ memanjang dari pagi sampai ke petang laaa... Sampai family aku semua tak sempat nak tukar baju.. kihkihkih...!!~



PhotobucketPhotobucket

6 comments:

jaijina said...

bestnye, time ginilah pon nak jumpe kawan2 lame yang bertahun tak jumpe..

teringat lak kat kawan2 lame ku yang dah lost contact..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

jaijina >> erm.. yang nie kawan yg ari2 jumpa.. hehehe.. ada gaks jemput member2 kamceng masa sekolah dan balajr kat uitm dulu.. dah lama xjumpa.. biler lagi kan...???

Bed said...

meriah.....meriah...

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

bed >> ada mama shasha dan shah mesti lagi meriah.. hehehe.. kan..? kan..??

KasiH said...

sungguh merah hari mu...nak tggu next piccas lak nih...~~

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

kasih >> ok.. next picas dah di pamerkan.. hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...