Kawan-Kawan Saya

Thursday, August 06, 2009

::: Kak Zura uitt...!!!~ :::

Entry khas untuk kak zura...

hahahahaha....!!~

nie ler uniform jue hari-hari... lagi cian... pakai baju nie jer hari2... xder tukar2 baju pun..

baju batik pun xleh pakai..

sadis kannnnnn???

kalo korang nampak ada org pakai cam gini kat area Putrajaya nie, itulah geng opis aku..

hikhikhik..!!~

Kalo aku gemuk.. sugguh tak cantek pakai baju nie.. sebab tue aku nak kurus kan badaannn...!!~

serba ke UNGUan aku hari2..

Baju FREE.. dari tudung, baju, bluzon, blazer, skirt sampai ke kasut..

Semuanyer FREE.. Setahun sekali dapat...

Tiru cara ann tangkap gambo.. hehehe.. :-)



PhotobucketPhotobucket

15 comments:

KasiH said...

amboi......serba satu tu...ok laa ada uniform takyh sarat pala pikir nak pkai per...mcm aku ni time ada meeting ke ape yg perlu formal br aku pkai formal...kalo tak jeans ajo...

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

kasih >> lagi best leh pakai jeans or casual.. relax n santai jer kan..?? sambil tue leh pie rewang2... xder kena tgkp ponteng keje..

Bed said...

ok haper....pakai unipom....senang sikit...akak ni uniform tak muat dahh!!!!!!!!!!!heheehee

alyyani said...

jue, mmg isnin to friday kena pakai uniform ni ke? mmg dapat 5 set la ek? tp mcm ok je dah tau ape nak kena pakai. kalau macam alya, pening arini nak pakai baju ape ek. heheh...

fazilzura said...

JUEEEEE..
kahh siap ado entry khas buat ku yek ..

eh lawo pe tu jue, kene pakai smp jumaat ker??? haru jgk tu ..
akak yg kene pakai 1 kali 1 mingu ( kdng2 .. tiga hari direct cz ado 3 colour) punnn naik sosakkk .. rs cm robot jek.. tp kire ok ler tu jue, save budjut hehehhehehe..

kiteorg senin je wajib.. and corporate day(ado event ke hape ke kan).. kalau x, sure akak pakai bj kurung je.. senang cite..

** lupe plak .. 1 colour je ker????

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

bed >> haaa.. itulah kelebihannya kalo pakai uniform nie.. xpayah pening kepala nak pakai baju apa.. senang kira.. pagi2 tak der duk termenung depan pintu almari.. hikhik..

alyyani >> aah.. dari isnin sampai jumaat, then sambung minggu depan, dan dean lagi.. dan selama2nya.. inilah baju hari2 kena pakai.. best tue memang best.. tapi, busan gaks.. sebab ari2... kan..??

kak zura>> haaa.. itulerr. suh jue pampangkan.. inilah dia.. mon tue fri.. hari2 kak.. akak seminggu sekali or sekali skala kan..?? jue.. ari2.. inilah yg kena pakai..
** kalo boleh, khamis nak la juga pakai batik tau... seminggu sekali jer.. aah.. 1 colour jer.. xder warna warni.. purple in d house..

bayangkan.. kaum adam pun kena pakai purple.. macamner tue..???

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

bed >> haaa.. itulah kelebihannya kalo pakai uniform nie.. xpayah pening kepala nak pakai baju apa.. senang kira.. pagi2 tak der duk termenung depan pintu almari.. hikhik..

alyyani >> aah.. dari isnin sampai jumaat, then sambung minggu depan, dan dean lagi.. dan selama2nya.. inilah baju hari2 kena pakai.. best tue memang best.. tapi, busan gaks.. sebab ari2... kan..??

kak zura>> haaa.. itulerr. suh jue pampangkan.. inilah dia.. mon tue fri.. hari2 kak.. akak seminggu sekali or sekali skala kan..?? jue.. ari2.. inilah yg kena pakai..
** kalo boleh, khamis nak la juga pakai batik tau... seminggu sekali jer.. aah.. 1 colour jer.. xder warna warni.. purple in d house..

bayangkan.. kaum adam pun kena pakai purple.. macamner tue..???

jaijina said...

alahai, bestnye buleh pakai uniform..tak yah nak peningkan kepala esok2 dan seterusnya nak pakai baju hape..

ai said...

Ohooooooooo...ada uniform ye? bagus apa. takyah serabut nk mikir hari2 nk pakai baju apa..hihihi

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

jaijina >> erm.. yg tue advantage.. tapi... sumtimes busan gaks.. xleh berwarna warnie.. hehe

kak ai >> aah.. memang kak..., tapi, time plg tak best.., xleh nak bergaya dengan baju raya baru.. hukhukhuk..!!~ dah 3th beli bau siap jer...

jaijina said...

buhsan jugak kalau asyik pakai baju same je..tapi kan buleh save tau..

takyah nak kene beli baju keje yang ala2 formal gitu kan..kalau yang pakai baju bese nih 2,2 baju nak kene beli, baju berjalan skali..huhuhuh

~chekuna~ said...

fuh yooo... very2 purple lor...
tak nampak gemuk pun kakna tgk jue.. ni..ok jer...

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

jaijina >> hehehe.. tul gaks.. save budget.. tapi, sampai setiap tahun tak sempat nak beli kain untuk buat baju.. asyik beli baju siap jerrr...

chekuna >> aah.. kaler purple sari atas sampai bawah.. hehehe.. itu gambar menipu kot.. nampak kurus.. actually, bam bam la gaks.. berbeza dari sebelum kawin.. huhuhu...!!~

nome said...

jue, jimat duit...x yah susah n pening2 nak cari dan gosok baju gi keje...dah la nak raya nih..lg byk nak guna duit..kalau ada uniform jimat sgt2...apa2pun awk nampak vogue gitu...

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

nome >> iyo kak.. tapi.. tisp2 tahun beli baju siap jer.. sebab dah tak tau apa kain terkini, kain apa best dan harga kain.. xreti da nak beli kain.. huhuhu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...